Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!


Τρέχουν οι εξελίξεις στο χάντμπολ της ΑΕΚ - Ποιοι παίκτες αποχωρούν - Πόσες μεταγραφές θα γίνουν..

Τι ισχύει για τους τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται το τελευταίο διάστημα από τον Αλέξη Αλβανό




Το τελευταίο διάστημα εύλογα είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά στον κόσμο της ΑΕΚ η μη χρησιμοποίηση των Νάτσο Μόγια, Νίκολα Γιούκιτς αλλά και του Γιάννη Καλόμοιρου.

ΑΕΚ: Αποχωρούν Μόγια, Γιούκιτς- Χειρουργείο ο Καλόμοιρος!


Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση περίμενε να περάσουν πρώτα τα κρίσιμα παιχνίδια στην Ευρώπη και αυτό με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή της στη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση ενημερώνοντας και το τι γίνεται με τους παραπάνω παίκτες.



Όπως καταλαβαίνει κανείς η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μόγια ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα και σύντομα η Ερασιτεχνική θα ενημερώσει και επίσημα για τους λόγους τους «διαζυγίου». 

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός ομάδας εδώ και πολύ καιρό. Την πόρτα της …εξόδου θα ακολουθήσει και ο Γιούκιτς ο οποίος παρότι ήρθε με μεγάλες περγαμηνές και μάλιστα σε μια θέση που η ομάδα τον χρειαζόταν πολύ δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί στον ώμο και να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.



Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Καλόμοιρος που ταλαιπωρείται από την αρχή της περιόδου με πρόβλημα στο γόνατο που δεν του επιτρέπει την πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, φαίνεται ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αφού η συντηρητική αγωγή που προτιμήθηκε αρχικά, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γεγονός που θα οδηγήσει στη λύση της αρθροσκόπησης.


Η ΑΕΚ αναμένεται να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ της

Έτοιμη για δυνατές μεταγραφές τον Ιανουάριο - Σε ποιες θέσεις θα υπάρξει ενίσχυση


Η ΑΕΚ «πλήρωσε» ακριβά τις δύο μοναδικές φετινές ήττες της καθώς αυτή από την Αλίνγκσας την άφησε εκτός Ευρώπης ενώ η τελευταία με τον Ολυμπιακό την έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ανεξάρτητα από τα δύο αποτελέσματα ωστόσο η διοίκηση του τμήματος έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε μεταγραφές τον Γενάρη και αυτό θα συνέβαινε ανεξάρτητα από τι αποτελέσματα θα έφερνε η ομάδα στα πρόσφατα παιχνίδια. 

Η θέση που απασχολεί περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας είναι αυτή του δεξιού ίντερ που αναμένεται να αντικαταστήσει και τον Γιούκιτς που εγχειρίστηκε στον ώμο το Νοέμβριο και χάνει τη χρονιά. 

Η μεταγραφή αυτή θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αγκάθι, αφού στην αγορά δεν υπάρχουν αθλητές ανάλογου επιπέδου. Επίσης, η ομάδα θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Μόγια που αποχωρεί από την ομάδα και σύντομα θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για τους λόγους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.