Header Ads


«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ελαντί Σορίγια!»

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ελαντί Σορίγια!»


Η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση για τον αριστερό εξτρέμ της Τενερίφης!

Πρόταση στην Τενερίφη για την απόκτηση του 32χρονου αριστερού εξτρέμ, Ελαντί Σορίγια που μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ, έκανε σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser η ΑΕΚ.




Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «ο ποδοσφαιριστής που ανάρρωσε από τον τελευταίο τραυματισμό δεν έχει περάσει απαρατήρητος από διάφορους μνηστήρες και μία που έχει ήδη κάνει κίνηση είναι η ΑΕΚ Αθηνών, η οποία έχει κάνει μια πολύ ισχυρή οικονομική προσφορά στον ποδοσφαιριστή που σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται την αποχώρησή του στη φετινή χειμερινή περίοδο».

Εν συνεχεία στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «η προσφορά είναι πολύ ελκυστική ενόψει της ερχόμενης σεζόν», ενώ υπάρχει η επισήμανση πως «ο Σορίγια είναι ένας από τους εννέα παίκτες ου θα δει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Και είναι από τους λίγους στους οποίους έχει ήδη γνωστοποιηθεί ότι θα του γίνει πρόταση να συνεχίσει».



Επίσης στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «η ΑΕΚ έχει γίνει η πύλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο για πολλούς Ισπανούς παίκτες και τώρα δελεάζει την Έλαντι με μια προσφορά. Ο Ανδαλουσιανός επαγγελματίας θα πρέπει να σκεφτεί αν θα αποδεχτεί την πρόταση με ένα μεγάλο συμβόλαιο σε μια περίοδο της καριέρας του όπου -λόγω ηλικίας- το τέλος είναι ήδη πιο κοντά από την αρχή, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ακούσει την Τενερίφη, καθώς την ενημέρωσε».

Ενώ καταλήγοντας στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «είναι γνωστό στην Τενερίφη το ενδιαφέρον της αθηναϊκής ομάδας επισημαίνοντας, ωστόσο ότι ο παίκτης θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο».

Τώρα τι εσί Σορίγια; Κατ’ αρχήν είναι γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1990 και ένας εξτρέμ με το γκολ στο ρεπερτόριο του. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες 2,5 σεζόν στη Σεγούντα Ντιβισιόν και στο Κύπελλο έχει 91 ματς, 25 γκολ. 



Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020-21 σε 41 συμμετοχές στις δύο διοργανώσες σκόραρε 8 φορές. Τη σεζόν 2021-22 όντας παίκτης της Τενερίφης έπαιξε σε 45 ματς και σκόραρε 11 φορές, ενώ φέτος προερχόμενος από τραυματισμό, μετρά 9 συμμετοχές και 4 γκολ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.