Header Ads


Η δοκιμή Αλμέιδα για Σερένγκ!

Η δοκιμή Αλμέιδα για Σερένγκ!


Ετοιμάζεται για «ντεμπούτο» ο Πάολο Φερνάντες - Δείτε πως θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο αυριανό φιλικό..

Έχει κλειδώσει η χρησιμοποίηση του Φερνάντες δεξιά, διαβάστε όλα τα δεδομένα και τα… ερωτηματικά για το ματς με τη βελγική Σερένγκ




Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της ZSC '62, στην γειτονική περιοχή Scharendijke, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την μίνι προετοιμασία της και πλέον, μετρά αντίστροφα για το φιλικό της Κυριακής (4/12) απέναντι στη  βελγική Σερένγκ (13:00 ώρα Ελλάδας, Cosmote Tv).

Ο Ματίας Αλμέιδα, ήδη έχει φανερώσει κάποια από τα πλάνα του και μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο, πως δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα χρησιμοποιηθεί ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει ενσωματωθεί πάρα πολύ καλά στο γκρουπ και έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στις ασκήσεις και στις απαιτήσεις του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη θέση και στην τακτική που έκανε ο προπονητής στη σημερινή προπόνηση, σε μια άσκηση όπου ζητούσε ανάπτυξη από τα άκρα, όπου το πλάγιο μπακ έκανε όβερλαπ, ενώ δούλευε και τα τελειώματα.



Από εκεί και πέρα, αυτό που φάνηκε επίσης στη σημερινή άσκηση τακτικής, είναι πως στα πλάγια μπακ θα αγωνιστούν οι Ρότα (δεξιά) και Σιντιμπέ (αριστερά), χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί και η χρησιμοποίηση του Παρρά, στο αριστερό άκρο. 

Στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκονται στο φιλικό της Κυριακής οι Μουκουντί-Μήτογλου, με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, οι Αραούχο-Γκαρσία θα κινούνται στην επίθεση και από εκεί και πέρα, ο Γιόνσον είναι δεδομένα ο ένας του άξονα, ο Φερνάντες όπως προείπαμε θα παίξει δεξιά και ο Μάνταλος το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στα αριστερά αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε, με βάση τις δοκιμές, και στον άξονα. 

Αν ο Πέτρος πάει αριστερά, τότε στα χαφ θα μπει λογικά ο Φράνσον, αν παίξει στον άξονα ως δίδυμο με τον Γιόνσον, τότε αριστερά το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Παρρά.



Θυμίζουμε, πως ο Ματίας Αλμέιδα, δεν μπορεί να υπολογίζει για το φιλικό στους Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλο, με τον πρώτο να συνεχίζει με πρόγραμμα αποφόρτισης και τον δεύτερο να ακολουθεί ατομικό σήμερα, κάτι που σημαίνει πως θα προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι και ο Μαχαίρας με τη θλάση που αντιμετωπίζει. 

Ερωτηματικό παραμένει, αν θα είναι διαθέσιμος ο Τζαβέλλας, ο οποίος αν και προπονήθηκε σήμερα κανονικά, υπάρχει περίπτωση να προφυλαχθεί, αφού δεν φαίνεται να είναι ακόμα στο 100%. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.