Header Ads


Η αλήθεια για τα ban της ΑΕΚ και την ρύθμιση τους!

Η αλήθεια για τα ban της ΑΕΚ και την ρύθμιση τους!



Τι ισχύει με τα ban, γιατί εμφανίστηκαν πάλι - Πότε θα γίνει η ρύθμιση τους

Η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία πληρωμής των οφειλών της

Η ΑΕΚ μετά την πολύ μεγάλη νίκη της επί της Καρσίγιακα, μπορεί να ασχοληθεί και με τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες. Ο ενεργός αριθμός των ban έχει φτάσει τα 9 και είναι εύλογο να έχει δημιουργηθεί ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.




Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, ένας από τους βασικούς λόγους που πολλές ομάδες, όπως και η ΑΕΚ, είχαν πρόβλημα με τα οικονομικά τους ήταν η μη καταβολή των δόσεων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Μιλάμε για έσοδα που ήταν προϋπολογισμένα από όλες τις ομάδες και τα οποία υποτίθεται θα είχαν εκταμιευτεί πριν 2 μήνες. Τελικά με όλες τις καθυστερήσεις που συνέβησαν, το συμβόλαιο υπογράφηκε την προηγούμενη Δευτέρα και πλέον οι ομάδες πήραν την πρώτη δόση.



Η ΑΕΚ έχει ήδη στείλει τα χρήματα για να διευθετηθούν οι δόσεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσουν να μειώνονται τα ban που υπάρχουν στο site της FIBA. Να τονίσουμε εδώ, ότι υπάρχει ένα 2οήμερο από την στιγμή που ειδοποιείται μια ομάδα από την παγκόσμια ομοσπονδία, για να πληρώσει τις δόσεις που τις έχουν ξεφύγει. Επειδή τα ban της ΑΕΚ δεν «έσκασαν» όλα την ίδια μέρα, η καταληκτική ημερομηνία είναι διαφορετική για το καθένα, για αυτό θα σβήνουν σε ξεχωριστές ημέρες.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν με αυτό το θέμα, έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους από το καλοκαίρι, αρκεί και όλοι οι φορείς να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.