Header Ads


Μουντιάλ 2022 | Τα δάκρυα Νόρντιν Άμραμπατ και το φιλί στον αδερφό του (pics)

Μουντιάλ 2022 | Τα δάκρυα Νόρντιν Άμραμπατ και το φιλί στον αδερφό του (pics)


Δείτε τι συνέβη μετά την ιστορική πρόκριση του Μαρόκο - Λύγισε ο Νόρντιν Άμραμπατ..

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νόρντιν Άμραμπατ, έκανε δηλώσεις μαζί με τον αδερφό του, Σοφιάν, μετά την τεράστια πρόκριση του Μαρόκου, αλλά δεν άντεξε και δάκρυσε από τη συγκίνηση.




Το Μαρόκο έκανε μία απ' τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς κατάφερε να αποκλείσει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο (νίκη με 1-0) και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα είναι πανηγυρικό, αλλά και συγκινησιακό. Απόδειξη, οι τρομερές εικόνες με τους Νορντίν και Σοφιάν Άμραμπατ την στιγμή που έκαναν δηλώσεις στην ολλανδική τηλεόραση.



Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ταξίδεψε στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο προημιτελικό με την Πορτογαλία και απ' ό,τι φαίνεται έφερε γούρι στη χώρα του. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τεράστια για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος δάκρυσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Θέλω να κλάψω. Ήμουν με τους γονείς μου στις εξέδρες και κλαίγαμε. Είμαστε στα ημιτελικά. Είναι απίστευτο", σχολίασε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια φίλησε τον αδερφό του στο κεφάλι.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.