Header Ads


Η πρωτοποριακή άσκηση Ρόα στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ στην Ολλανδία! (vid)

Η πρωτοποριακή άσκηση Ρόα στους τερματοφύλακες της ΑΕΚ στην Ολλανδία! (vid)


Τους έβγαλε το λάδι ο Κάρλος Ρόα - Δείτε σε ποια άσκηση δούλεψαν οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ..

Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης δούλεψαν με τον Κάρλος Ρόα σε μια απαιτητική άσκηση και σε συνθήκες που οι γκολκίπερ της ομάδας θα συναντήσουν μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν




Ο Κάρλος Ρόα δούλεψε σήμερα το πρωί με τους Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρη πάνω σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική άσκηση η οποία απαιτούσε συγκέντρωση και ταχύτητα στην αντίδραση. 

Επί της ουσίας, ο προπονητής τερματοφυλάκων, έκανε μια  «προσομοίωση» για τους τερματοφύλακες, πως θα πρέπει να αντιδρούν, όταν σκάει η μπάλα σε γλιστερό τερέν και έρχεται με ταχύτητα προς το τέρμα τους.

Ο Ροα στέκονταν περίπου στο πέναλτι και λίγο πιο έξω και με τα  χέρια, με αρκετή δύναμη, έσκαγε την μπάλα στο έδαφος και της έδινε κατεύθυνση προς τη γωνία του τέρματος. 



Εκεί, οι  Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης έπρεπε να έχουν πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην κίνηση τους, σωστό τάιμινγκ και βεβαίως σωστό μπλοκάρισμα για να προλάβουν και να μαζέψουν την μπάλα. 

Πρόκειται βεβαίως για μια συνθήκη που είναι βέβαιο πως θα συναντήσουν οι γκολκίπερ της ΑΕΚ μέσα στο υπόλοιπο της σεζόν αφού όσο μπαίνει ο χειμώνας όλο και περισσότερο οι αγωνιστικοί  χώροι θα κρύβουν παγίδες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.