Header Ads


Λυγίζουν και οι δυνατοί: Στελέχη της ΑΕΚ διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες για Γέλοβατς και συγκινούν (vid)

Λυγίζουν και οι δυνατοί: Στελέχη της ΑΕΚ διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες για Γέλοβατς και συγκινούν (vid)


Τα στελέχη της ΑΕΚ διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες για τον Στέφαν Γέλοβατς.. Δύσκολο να συγκρατήσεις τα δάκρυα σου..

Ανέκδοτες ιστορίες ανθρώπων της ΑΕΚ για τον Στέφαν Γέλοβατς

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν για τον Στέφαν Γέλοβατς και συγκίνησαν.




Η Ένωση πρόσφατα για να τιμήσει τη μνήμη του Σέρβου φόργουορντ, με μία σεμνή τελετή ονοματοδοσίας αποκάλυψε το νέο γυμναστήριο με το όνομα «Στέφαν Γέλοβατς». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συγκίνησης με τον πατέρα του Γέλοβατς, Σίνισα και την αδερφή του Σάρα να δίνουν το παρών.

Αναλυτικά όσα διηγήθηκαν στελέχη της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote TV και στην εκπομπή «Pick ‘N Roll»:

Παναγιώτης Τριαντόπουλος-Managing Director ΚΑΕ ΑΕΚ

«Για μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Σημαίνει ότι θα είναι πάντα μαζί μας, πάντα θα είναι μέλος της ΑΕΚ και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι ανωμαλία της φύσης ο γονιός να χάνει το παιδί του. Και αυτό φάνηκε στα μάτια του πατέρα του».

Ο Γιώργος Χήνας, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης μιλά για εκείνο το μοιραίο βράδυ:



«Είχαμε μία συνάντηση με τον κόουτς Δέδα και ακούγαμε να φωνάζουν ασθενοφόρο. Ήταν αναίσθητος εδώ στο γυμναστήριο, είχε κάτι στην Αθήνα και δεν ερχόταν το ασθενοφόρο, είχαμε μιλήσει με το νοσοκομείο και μας είπαν να τον μεταφέρουμε γρήγορα εκεί. Τρέξαμε τον πήραμε με τον γυμναστή, τον πήγαμε με το αυτοκίνητο, τρέχοντας στην Αττική οδό με αλάρμ και όταν φτάσαμε δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό και ότι θα χάσει τη χρονιά και είχαμε σκεφτεί να του κάνουμε πρόταση ανανέωσης. Ήταν τρομερό παιδί και καλός αθλητής, ταίριαζε στην ψυχοσύνθεση της ΑΕΚ. Δυστυχώς μετά ήταν ραγδαία η επιδείνωση και αυτό που μας έμεινε είναι ότι δεν καταφέραμε να τον αποχαιρετίσουμε».

Δημήτρης Μαυροειδής:

«Είναι περίεργα για όλους, κάθε μέρα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Ήμουν και στην κηδεία του και είναι από τις στιγμές που σε στιγματίζουν. Από τότε άλλαξε και ο τρόπος σκέψης μου. Κάναμε κάτι να τον τιμήσουμε και να μας βοηθάει η ψυχή του σαν να είναι εδώ μαζί μας».

Γιώργος Νικολάου – διευθυντής επικοινωνίας ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νταρουσάφακα, είχε βάλει περίπου 40π. ο Στέφαν. Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, ήταν πολλοί Έλληνες φίλαθλοι και οι περισσότεροι πήγαν στον Μαυροειδή, αυτόν ήξεραν…αλλά ένιωσα άβολα με εκείνη τη σκηνή και τους είπα διακριτικά …ο άλλος έβαλε 40 και ξαφνικά πάει μια μερίδα σε αυτόν για να ζητήσει αυτόγραφα. Μετά από λίγο ο Στέφαν έρχεται σε μένα με δύο μπουκάλια νερό και μου λέει «ευχαριστώ». Λέω εσύ προσφέρει, εγώ πρέπει να το πω…μάλλον κατάλαβε τη σκηνή και ένιωσε την ανάγκη να μου πει ευχαριστώ. Θα το έχω πάντα στην ψυχή μου. Αυτά τα μικρά πράγματα τον έκαναν ξεχωριστό».

Δείτε εδώ:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.