Header Ads


Ερωτεuμένη η Μελίνα Νικολαΐδη: Σε σχέση με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή (pics)

Ερωτεuμένη η Μελίνα Νικολαΐδη: Σε σχέση με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή (pics)


Τα σχόλια που αποκάλυψαν την σχέση τους - Δείτε με ποιον αθλητή της ΑΕΚ είναι σε σχέση η Μελίνα Νικολαΐδη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή περνά την πιο δημιουργική και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. 




Ηενήλικη πια Μελίνα, βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, από τότε ακόμη που ήταν μωρό, λόγω φυσικά και των ήδη γνωστών και αγαπημένων γονιών της, της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. 

Όλοι θυμόμαστε, τα δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα στην αγκαλιά της μαμάς της, ακόμη και τις φωτογραφίες με τον μπαμπά της, στις συναυλίες της Δέσποινας. 

Το Μελινάκι μεγάλωσε και ακολουθεί πια τον δικό της δρόμο στη ζωή. Και φέτος εκτός από την χαρά της για τις σπουδές της στην Αγγλία, μας δείχνει ότι νιώθει ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή.


Ο libero της καρδιάς μας



Πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική, όνειρο που είχε από μικρή ηλικία. Το διάστημα που έμεινε στην Αθήνα, πέρασε χρόνο με την μαμά της αλλά και τον αδελφό της Γιώργο. 



Μαμά και κόρη μοιράζονται την ίδια αγάπη για την γυμναστική, όπως είδαμε και σε ένα stroy που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, στο προφίλ της στο Instagram.


Τότε είχαμε διαπιστώσει τόσο την αναφορά στο στούντιο πιλάτες που διατηρεί ο γυμναστής και παίκτης του βόλευ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, όσο και τα ιδιαίτερα θερμά σχόλια που κάνει η Μελίνα στις δικές του αναρτήσεις. Μία στενή φιλία ή κάτι πολύ παραπάνω; Βέβαια τα σχόλια της ως mine (δικός μου) ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.


Μάλιστα το Σάββατο σε αγώνα βόλευ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ. Αυτό συναισθηματικά για την Μελίνα, σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, λόγω και του πατέρα της, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.



Οι κοινές διακοπές με τον Ανδρέα Γεωργίου



Η ιδιαίτερη σχέση η οποία υπάρχει μεταξύ τους, αποκαλύφθηκε και από μία ανάρτηση, ενός πολύ γνωστού μας ηθοποιού και σκηνοθέτη, από κοινές διακοπές, φέτος το καλοκαίρι. Η Μελίνα και ο Αλέξανδρος μαζί με κοινούς φίλους και τον Ανδρέα Γεωργίου, ταξίδεψαν στην Κίμωλο. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, τους βλέπουμε μεν μαζί, αλλά όχι να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μελίνα διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.



Ό,τι και να συμβαίνει μεταξύ τους, αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είχε πει η Δέσποινα Βανδή στο Queen.gr μιλώντας για τα παιδιά της: «Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία για όλες τις μαμάδες, είναι το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και να νιώθει δημιουργικό και γεμάτο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.