Header Ads


Ξεφεύγει η ΑΕΚ: Ρεκόρ εισιτηρίων για ΑΕΚ στην Super League!

Ξεφεύγει η ΑΕΚ: Ρεκόρ εισιτηρίων για ΑΕΚ στην Super League!


Η «OPAP Arena» απογειώνει την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα - Δεν έχει αντίπαλο στα εισιτήρια, δείτε τι διαφορά έχει με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η Ένωση..

Ολοταχώς για… πρωτιά φέτος, στη λίστα με τα περισσότερα εισιτήρια, οδεύει η ΑΕΚ.




Όπως είναι πολύ λογικό, ο κόσμος της «Ένωσης», ενθουσιασμένος τόσο για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και από την εικόνα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, κάνει απανωτά sold out στην OPAP Arena.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, φυσικά, η έδρα της ΑΕΚ ήταν και πάλι κατάμεστη, με τους «κιτρινόμαυρους» να αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεφεύγουν. 

Με τα 31.100 εισιτήρια που διατέθηκαν, η ΑΕΚ έφτασε ήδη φέτος τα 118.326 και έχει μέσο όρο 23.665. 



Στην OPAP Arena, βέβαια, ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων στα ματς με Ιωνικό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ είναι 92.728 και ο μέσος όρος 30.910!

Η ΑΕΚ, λοιπόν, είναι πρώτη στη σχετική λίστα, έχοντας αφήσει πίσω της Ολυμπιακό (103.554), Παναθηναϊκό (70.471), ΠΑΟΚ (62.908) και Άρη (50.098), ενώ έχει κόψει 29.587 εισιτήρια περισσότερα από τους ΟΦΗ, Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό, που έχουν κόψει όλοι μαζί 88.739…



Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ήταν τα εισιτήρια σε αυτή την άτυπη κόντρα αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε σε μεγαλύτερο γήπεδο, με δεδομένο ότι πάει «τρένο» στο πρωτάθλημα και επικρατεί και εκεί… παροξυσμός από τους «πράσινους» οπαδούς!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.