Header Ads


Ποιος Γκατσίνοβιτς, ποιος Γκαρσία; MVP Οκτωβρίου ο Χάμες στη Super League!

Ποιος Γκατσίνοβιτς, ποιος Γκαρσία; MVP Οκτωβρίου ο Χάμες στη Super League!


Η Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεφτιλίζει και τον θεσμό του MVP.. Τι να πει κανείς.. 

Τον Σεπτέμβριο βγήκε ο Μπιέλ, τον Οκτώβριο ο Χάμες, για τον Νοέμβριο φαβορί ο Μαρσέλο. Ποιος Λιβάι Γκαρσία που οργίασε, ποιος Γκατσίνοβιτς, ποιος Μπερνάρ που η ομάδα του είχε μόνο νίκες…
Με τα όσα είδαμε και σήμερα, μπορούμε να πούμε εύκολα πως ξεφτίλισαν τον θεσμό του MVP του μήνα στη Λίγκα.




Κατ αρχήν αναφερόμαστε στα αποτελέσματα, τα οποία ανακοινώθηκαν... Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κορυφαίος παίκτης του μήνα έπειτα από... ψηφοφορία των φιλάθλων με 53,35%. Και ο Κολομβιανός άσος μπορεί να το θεωρεί μέγα επίτευγμα, με δεδομένο πως σ' αυτή τη διαδικασία κατάφερε να ξεπεράσει τον Μπερνάρ του αήττητου Παναθηηναϊκού και τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ που τον περασμένο μήνα έκανε σπουδαία αποτελέσματα με τον επιθετικό από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο να είναι οn fire.

Πάμε, όμως, να δούμε τις επιδόσεις των παικτών κατά μόνας. Τον Οκτώβριο, λοιπόν, ο Χάμες έπαιξε σε τρία ματς. Ήταν βασικός και σκόρερ στην ήττα του Ολυμπιακού μέσα στο Καρασκαϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ (1-2). Στο Αγρίνιο δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο 2-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ στο εντός με τη Λαμία (2-0) ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 22'.




Πάμε, όμως, να δούμε τι έκανε ο Λιβάι Γκαρσία στο ίδιο διάστημα με την ΑΕΚ που έπαιξε μπαλάρα, με τον άσο από το Τρινιτάντ να σκοράρει πέντε φορές. Σκόραρε στο 4-1 επί του Ιωνικού. Βρήκε δίχτυα στο 2-0 επί του Άρη, όπου η Ένωση έπαιξε ποδόσφαιρο... από άλλο πλανήτη και θα μπορούσε να τελειώσει το ματς με πεντάρα. Νίκησε με 2-0 στη Λιβαδειά με τον Λιβάι να σημειώνει και τα δύο τέρματα της Ένωσης, ενώ επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 2-0 με τον Γκαρσία να ανοίγει τον δρόμο.

Θέλετε και τις επιδόσεις του Γκατσίνοβιτς; Έχει σκοράρει δύο φορές στο 4-1 επί του Ιωνικού. Έχει δώσει ασίστ στο 2-0 επί του Άρη, έχει κερδίσει το πέναλτι στη Λιβαδειά (2-0), ενώ έκανε το 2-0 με τον ΠΑΟΚ. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να πάρει το βραβείο; Να περπατήσει πάνω από τη θάλασσα;



Θέλετε να δούμε και τον Μπερνάρ του αήττητου Παναθηναϊκού; Έχει κατ' αρχήν παίξει σε πέντε ματς! Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ στο 2-0 επί της Λαμίας, ενώ έχει και δύο ασίστ στο 5-1 επί του Βόλου. Είναι αυτός που δίνει την μπάλα στο 1-0 και στο 5-0!

Ε, μετά απ' αυτά τα αποτελέσματα μπορούμε να πούμε πως τον επόμενο μήνα φαβορί είναι ο Μαρσέλο που κάνει διακοπές, πάει παραλία και Ακρόπόλη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.