Header Ads


Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα: Επιστρέφουν Φαν Βέερτ και Τσούμπερ σε φουλ ρυθμό!

Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα: Επιστρέφουν Φαν Βέερτ και Τσούμπερ σε φουλ ρυθμό!


Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα λίγο πριν την διακοπή του Μουντιάλ - Πότε «μπαίνουν» σε φουλ ρυθμούς

Ο Ολλανδός και ο Ελβετός το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή θα έχουν επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων στα Σπάτα




Μπορεί η ΑΕΚ σ’ αυτό το νικηφόρο σερί που έχει κτίσει, να μην έχει αντιμετωπίσει καθόλου πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της. 

Όμως η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε ο Ματίας Αλμέιδα να κάνει αγωνιστική διαχείριση, έχοντας για πολύ μεγάλο διάστημα, σημαντικές απουσίες εναλλακτικών λύσεων στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Άμραμπατ επέστρεψε μόλις την προηγούμενη Κυριακή και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τσούμπερ και ο Φαν Βέερτ ακόμα δεν έχουν τεθεί στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού. Ωστόσο έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψουν σε φουλ αγωνιστική δράση και ο Έλβετος μέσος και ο Ολλανδός φορ. 

Όπως διαβάσατε, αμφότεροι ακολούθησαν μεν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο εντατικούς ρυθμούς.



Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως μέσα στην εβδομάδα, πιθανόν ακόμα και αύριο, τόσο ο Φαν Βέερτ όσο και ο Τσούμπερ θα μπουν ξανά σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θεωρητικά σημαίνει πως υπάρχει πιθανότατα και οι δυο να είναι στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής. 

Πρακτικά όμως, πρέπει να φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας τους, καθώς αμφότεροι απουσιάζουν για μεγάλο διάστημα και έχουν χάσει πολλές προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό το γεγονός πως στις αμέσως επόμενες προπονήσεις μπαίνουν ξανά σε φουλ ρυθμούς και ο Φαν Βέερτ και ο Τσούμπερ. 



Και μένει να φανεί αν θα καταφέρουν να προλάβουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι για την αποστολή της Τρίπολης ή η επιστροφή τους για ματς της ΑΕΚ θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.