Header Ads


Παπασταθόπουλος: «Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, ήμασταν εμείς!»

Παπασταθόπουλος: «Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, ήμασταν εμείς!»


Τα...έχασε ο Σωκράτης, απίστευτες δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, δείτε τι ευχήθηκε να γίνει στην Αγια Σοφιά στον δεύτερο γύρο..
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν αναφέρθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και στις ευκαιρίες της ΑΕΚ στην επανάληψη. 




Παράλληλα… αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού χαρακτηρίζοντας την ατμόσφαιρα επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ, με την ευχή να ζήσει την ίδια και στην έδρα της ΑΕΚ!

Αναλυτικά ο Sokratis είπε: «Ηταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Ειχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Πολύ καλές ευκαιρίες. Είχε και η ΑΕΚ, καλές. Όταν το μομέντουμ πήγαινε προς το μέρος δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας και έτσι ήρθε το 0-0. Φτιάξαμε ένα πλάνο παιχνιδιού κι αυτό προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. Σίγουρα σε κάποια μέρη υπήρχε βαρύτητα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου ήμασταν κυρίαρχοι!



Αν μία ομάδα άξιζε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει το ματς ήμασταν εμείς! Μετά τη διακοπή, έχοντας χρόνο να δουλέψουμε και γυρίζοντας κάποιοι παίκτες, θα είμαστε καλύτεροι».

Για τον δεύτερο γύρο; «Δεν με ανησυχεί κάτι. Βελτιωνόμαστε αισθητά. Ο προπονητής βοηθάει πάρα πολύ ώστε να βρούμε ένα πλάνο. Χρειαζόμαστε βελτίωση και τους παίκτες που είτε έχουν τραυματισμό, είτε δεν έχουν μπει στην ομάδα να βοηθήσουν.



Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Προσωπικά τους ευχαριστούμε από την ομάδα πάρα πολύ. Ένας κόσμος που σίγουρα όταν βλέπει τη βαθμολογία, δεν γίνεται να βλέπεις αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν ατμόσφαιρα… Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να ζήσουμε κι εμείς την ίδια ατμόσφαιρα όταν πάμε στην Αγιά Σοφιά».

Για τον τραυματισμό του στο τέλος; «Θα δούμε πόσες μέρες θα πάρει ο τραυματισμός μου. Υπάρχει τώρα η διακοπή. Εχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Θα βρίσκομαι εδώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και θέλω να πω και κάτι ακόμα. Μπορεί η βαθμολογία να δείχνει ότι είμαστε μακριά, αλλα δεν πρέπει κανείς να μας ξεγράψει. Θα είμαστε εκεί»!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.