Header Ads


Με Ροναλντίνιο στην Ιταλία ο Μπρούνο Άλβες!

Με Ροναλντίνιο στην Ιταλία ο Μπρούνο Άλβες!


Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ συνάντησε τον Ροναλντίνιο - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο Μπρούνο Άλβες

Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ροναλντίνιο από το Βατικανό, στο πλαίσιο του τρίτου Match For Peace που έλαβε χώρα στο Ολίμπικο της Ρώμης.




Ο Μπρούνο Άλβες βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη και μάλιστα συανντήθηκε με τον Ροναλντίνιο στο Βατικανό. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ φωτογραφήθηκε με τον Βραζιλιάνο θρύλο και «ανέβασε» τη συνάντησή τους στα social media.

Η παρουσία του Μπρούνο Άλβες στη Ρώμη είχε να κάνει με το το τρίτο Match For Peace που έγινε στο Ολίμπικο το βράδυ της Δευτέρας. 

Το Match For Peace γίνεται υπό την αιγίδα του Πάπα Φραγκίσκου και η φετινή τρίτη έκδοση ήταν προς τιμή της μνήμης του Ντιέγκο Μαραντόνα που είχε αγωνιστεί και στα δύο προηγούμενα. Υπήρχαν και πολλές εκδηλώσεις με επίκεντρο το Βατικανό, παρουσία του Πάπα κι έδωσε το παρών ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ.



Εκτός του Μπρούνο Άλβες, συμμετείχαν στο Match for Peace και οι εξής ποδοσφαιριστές(μεταξύ των οποίων και ο Ούγκο Αλμέιδα): Ροναλντίνιο, Μπουφόν, Κανίγια, Φεράρα, Ντιέγκο Μαραντόνα JR, Στόιτσκοφ, Μπουρντίσο, Ντεμικέλις, Οσβάλντο, Αμπιντάλ, Μικιταριάν, Περότι, Ιμόμπιλε, Καντελά, Ντι Νατάλε, Ζακάρδο, Ζε Μαρία, Φελίπε, Περότα, Καναβάρο, Φούτρε, Περέιρα, Ζαμπαλέτα, Κλόζε, Αρβελάτζε, Ούγκο Αλμέιδα, Πιρές, Ινλέρ, Γκαλάντε, Μπεναρίβο, Τσόρι, Φράι, Ζαμπρότα.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.