Header Ads


Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ - Έλειψε ο Αραούχο από την περιοχή!»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την ΑΕΚ - Έλειψε ο Αραούχο από την περιοχή!»


Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC της NOVA δήλωσε ξανά εντυπωσιασμένος από το ματς της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι στην Ένωση κόστισε η αναποτελεσματικότητα, ενώ επεσήμανε ότι έχει πει εδώ και καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο θα έπρεπε να παίζει μέσα στην περιοχή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ποστάρισμά του στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε εκθειάσει την εμφάνιση της Ένωσης, κάτι που επανάλαβε και στην εκπομπή Monday FC της NOVA. 




Ο Νικολαΐδης ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε από το κυριαρχικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ, όμως τόνισε για άλλη μια φορά πως είναι λάθος κατά τον ίδιο η χρησιμοποίηση του Αραούχο έξω από την περιοχή.

«Δεν έχω ξαναδεί τόσο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Φωνάζω όμως καιρό ότι θα έλειπε κάποια στιγμή ο Αραούχο μέσα από την περιοχή. Ο Λιβάι είναι καλός παίκτης, πάει εκπληκτικά καλά, αλλά δεν είναι σέντερ φορ. Ο Αραούχο έχει ξεχάσει πως είναι να παίζεις μέσα στην περιοχή. Ολυμπιακό μου θύμιζε μόνο ο Χάμες. Μπορεί να μην έκανε τίποτα επειδή τον είχαν κλεισμένο, αλλά μόνο με φάουλ του έπαιρνες την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον σε εκπληκτική μέρα. Ο Ελίασον μπορεί να έλειπε, αλλά τις φάσεις τις έκανε η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά για το πρώτο ημίχρονο.



Όσο για το δεύτερο μέρος και για το διάστημα που ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση, υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή έπρεπε να εμφανιστεί. Έπαιξε ρόλο το κλέψιμο που έγινε στον Βίντα, που δεν είχε καθαρό μυαλό γιατί δεν είχε ξανακάνει τέτοιο λάθος. Εκεί ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη φάση, ισορρόπησε και σαν να πήρε στην ΑΕΚ λίγο χρόνο να συνέλθει με τον Ολυμπιακό να παίρνει ψυχολογία. Μετά η διακοπή με τα καπνογόνα βόλεψε την ΑΕΚ που πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ είχε καταπληκτικό Μουκουντί, όπως και ο Ρότα ήταν καλός. Ο Πινέδα βγήκε νωρίς, εγώ δεν θα τον έβγαζα ποτέ. Αλλά ο Αλμέιδα έχει αλλάξει την ΑΕΚ σε αυτούς τους μήνες».



Επίσης ο Νικολαΐδης στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια: «Η ΑΕΚ πρέπει να βάζει παραπάνω γκολ γιατί τα κάνει όλα σωστά. Τον Χουάνγκ είχε κλείσει η ΑΕΚ πολύ καλά. Δεν ήταν ο Χουάνγκ που ξέρουμε, ακόμα και ο Αραούχο είχε το μυαλό του στον Χουάνγκ, ενώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αλλαγή ο Μασούρας. Ήταν επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός στο καλό του εισκοσάλεπτο στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να σκοράρει. Είχε μια εκπληκτική ευκαιρία που έβγαλε ο Αθανασιάδης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.