Header Ads


Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Ζίνι στην ΑΕΚ!

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Ζίνι στην ΑΕΚ!


Έρχεται ο διεθνής σέντερ φορ στην Ελλάδα για την ΑΕΚ - Τι πρόβλημα υπήρχε και δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Σύμφωνα με πληροφορίες λύθηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και ο Ανγκολέζος διεθνής σέντερ φορ θα έρθει για να ενταχθεί αρχικά στην ΑΕΚ Β’




Στις 5 Σεπτεμβρίου, σας είχαμε ενημερώσει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση-έκπληξη, παίρνοντας τον Ζίνι. Πρόκειται για 20χρονο σέντερ φορ, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας. Ο παίκτης ουσιαστικά είχε κλείσει από τότε, ωστόσο υπήρξαν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα, με τη VISA του. Όμως πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τα θέματα που υπήρχαν, έχουν λυθεί σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 και ο παίκτης που είχε 12 γκολ σε 22 συμμετοχές πέρυσι με την Κλαμπ Ντεπορτίβο Πριμέιρο ντε Αγκόστο, έρχεται για την ΑΕΚ. 



Για την ακρίβεια, είναι πιθανόν να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ή να έρθει εντός της ημέρας. Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β’ και πιθανότατα θα έχειν δικαίωμα συμμετοχής άμεσα, μόλις δηλαδή είναι έτοιμος σε αγωνιστικό ρυθμό. Έκανε προπονήσεις στην Ανγκόλα πάντως.

Ο Ανγκολέζος σέντερ φορ έρχεται με μια μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς και είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ πιστεύει ότι μπορεί να της βγει και για την πρώτη ομάδα. Αρχικά όμως, όπως είπαμε και πριν, ο παίκτης υπολογίζεται για την ΑΕΚ Β’.

Ποιος είναι ο Ζίνι




Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς. Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κλασικό φορ, ύψους 1,81 και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αξιοπρεπή τεχνική και έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Ο 20χρονος φορ, αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορτίβο Πριμέριο ντε Αγκόστο, η οποία έχει 13 τίτλους στην Ανγκόλα. Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του ενώ χρήστηκε και διεθνής με την Ανγκόλα, με την οποία μετρά ήδη δύο γκολ σε 4 ματς. Όσον αφορά τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2019 και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ, οδηγώντας την Ανγκόλα στη φάση των «16».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.