Header Ads


Πάολο Φερνάντες: «Να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές!»

Πάολο Φερνάντες: «Να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές!»


Οι πρώτες δηλώσεις του Πάολο Φερνάντες ως παίκτης της ΑΕΚ - Ενσωματώθηκε στην ομάδα και αναχωρεί για Ολλανδία!

Αναμονή τέλος για ΑΕΚ και Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο, ολοκλήρωσε το διάστημα του δανεισμού του στον Βόλο και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μας στην Ολλανδία για την «μίνι» χειμερινή προετοιμασία.




Ο Πάολο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για κάποια διαδικαστικά θέματα. Τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα, να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και να επιλέξει το «22» ως αριθμό στη φανέλα του.

Στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις όντας πλέον κανονικά μέλος της ομάδας της ΑΕΚ.
 
«Επιτέλους είμαι πλέον εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα... Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να τα δώσω όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Πάολο Φερνάντες στο aekfc.gr.



Μιλώντας για το διάστημα που έμεινε δανεικός στην ομάδα του Βόλου, ο Πάολο τόνισε: «Φυσικά σκεφτόμουν πάντα τη στιγμή που θα ενταχθώ κανονικά στην ΑΕΚ. Ήμουν εκεί, προσπαθούσα να βοηθήσω τον Βόλο και την ίδια στιγμή είχα στο μυαλό μου το να αποδεικνύω συνέχεια και στους ανθρώπους εδώ πως θα μπορούσαν να υπολογίζουν σε μένα όταν θα ερχόταν η στιγμή να μπω στην ομάδα της ΑΕΚ».

Μίλησε επίσης για τις εντυπώσεις του από την εικόνα των πρώτων αγώνων της ΑΕΚ στην OPAP Arena. «Ήταν εκπληκτικό. Ήταν τρελό για μένα όταν είδα πως ακόμη και στο ματς για την πρώτη φάση του κυπέλλου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αυτό δείχνει τι οπαδούς έχει η ΑΕΚ και φυσικά και πόσο ενθουσιασμό προκαλεί αυτό το εκπληκτικό γήπεδο. Αυτή είναι η βάση για να προχωρήσουμε μπροστά και να πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές».



Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Πάολο, που την ανάφερε ο ίδιος κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. «Επειδή έρχομαι πρώτη φορά στα γραφεία της ΠΑΕ και φοράω και την φανέλα της ομάδας, βλέποντας από κοντά το έντονα κιτρινόμαυρο παντού, θυμήθηκα πως ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από την U.D Balsas Picarral της Σαραγόσα. Η πρώτη μου ομάδα λοιπόν φορούσε επίσης κιτρινόμαυρα. Ίσως είναι σημαδιακό...».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.