Header Ads


Το εναλλακτικό πλάνο Αλμέιδα για απουσία Μουκουντί-Αραούχο στην Τρίπολη!

Το εναλλακτικό πλάνο Αλμέιδα για απουσία Μουκουντί-Αραούχο στην Τρίπολη!


Δείτε ποιους ετοιμάζει για βασικούς αν τελικά δεν καταφέρουν να είναι στην Τρίπολη ο Αραούχο και ο Μουκουντί..

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι και την ύστατη στιγμή Αραούχο και Μουκουντί για το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.




Μετά τη δεδομένη απουσία του τραυματία Ντομαγκόι Βίντα, η ΑΕΚ κινδυνεύει να παραταχθεί χωρίς δύο ακόμη βασικότατους παίκτες στον κρίσιμο και δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30) για την 11η αγωνιστική.

Ο Σέρχιο Αραούχο ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο στον προσαγωγό, ενώ ο Αρόλντ Μουκουντί από ίωση, με τον Αργεντινό να κάνει χθες θεραπεία και τον Καμερουνέζο να μένει κλινήρης στο σπίτι του. 



Πάντως ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αμφότερους, έστω και για να τους έχει ως λύσεις στην αποστολή και όχι απαραίτητα στην ενδεκάδα.

Για τον Αραούχο υπάρχει πιθανότητα σήμερα να κάνει ατομικό σε εντατικούς ρυθμούς και να δοκιμάσει να προπονηθεί στο φουλ το Σάββατο για να πάει στην Τρίπολη.

Όσο για τον Μουκουντί, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πέσει ο πυρετός του και θα νιώθει αρκετά δυνατός για να προπονηθεί και να παίξει.



Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο ή και οι δύο δεν αγωνιστούν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μήτογλου και Τζαβέλλας θα είναι το δίδυμο στα στόπερ, ενώ για τη θέση του «Τσίνο» ερίζουν οι Μάνταλος και Άμραμπατ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.