Header Ads


«Βρήκε νέο...Πινέδα ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ»

«Βρήκε νέο...Πινέδα ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ»



Δείτε ποιος είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ματίας Αλμέιδα, σε ποια ομάδα αγωνίζεται..

Στόπερ και αμυντικός χαφ, με παρουσία σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Αργεντινός προπονητής έχει ξεχωρίσει μία καλή περίπτωση, που θα μπορούσε να έρθει Ελλάδα σε εξαιρετική τιμή. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, το συμβόλαιο και η μεγάλη "απώλεια" για τους Κιτρινόμαυρους.  




Ντιέγκο Ρέγες: Το όνομα του διεθνή Μεξικανού στόπερ βρίσκεται στο ρεπορτάζ της Ένωσης, δεδομένου ότι οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν για αμυντικό που θα πάρει θέση βασικού δίπλα στον Βίντα προκειμένου να φτιαχτεί ένα σφιχτό αμυντικό δίδυμο επιπέδου - Αν και αυτή τη στιγμή το δίδυμο είναι Βίντα-Μουκουντί.


Μπορεί αυτός ο παίκτης να είναι ο Ρέγες; Αρχικά, έχει ενδιαφέρον να δούμε ότι ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Παρόλα αυτά η Τίγκρες δεν είναι ομάδα που θα χαρίσει ποδοσφαιριστή ακόμα κι αν δεν θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει σε λίγους μήνες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ρέγες έχει θητεία στην εθνική ομάδα του Μεξικό (με 65 συμμετοχές και 2 γκολ, αλλά δεν βρίσκεται στην αποστολή του Μουντιάλ), ενώ έχει βρεθεί στην Ευρώπη παλιότερα για λογαριασμό των Πόρτο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Φενέρ και Λεγανές.

Το sportdog απευθύνθηκε στον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Ρέγες και την καριέρα του.


"Τον έχει αξιολογήσει ο Αλμέιδα - Παίζει στόπερ και αμυντικός χαφ"





"Μέτριος στόπερ, άρχισε την καριέρα του ως μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν όλοι. Στην Πόρτο δεν έπιασε και τον γύρισαν πίσω, γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν από εκείνον όσα περίμεναν στο μέλλον. Τώρα παίζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες στο Μεξικό, ο Αλμέιδα τον ξέρει σίγουρα και θα έχει αξιολογήσει την περίπτωσή του", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Κ. Ζάγκας.

Σε ποιες θέσεις παίζει;

"Παίζει κυρίως ως στόπερ αλλά έχει καλή τεχνική και έχει παίξει και αμυντικός μέσος. Είναι λίγο γκαφατζής ως στόπερ, κάνει λάθη. Ήταν και στην Εθνική τα προηγούμενα χρόνια αλλά τον τελευταίο καιρό είναι εκτός".


"Φευγάτος από την Τίγκρες - Θα γίνει Πουλίδο; - Φεύγει το καλοκαίρι ο Πινέδα"



Το συμβόλαιό του ολοκληρωνεται το προσεχές καλοκαίρι - Θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος;

"Άλλαξε προπονητή η Τίγκρες και δεν ξέρω πώς τον έχουν αξιολογήσει - Γράφουν, όμως, ότι είναι φευγάτος. Λογικά δεν θέλουν να τον ανανεώσουν, θέλουν να τον ξεφορτωθούν, αλλά τσάμπα δε νομίζω να τον δώσουν. Θυμάσαι τι είχε γίνει με τον Πουλίδο όταν ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό".

Θα μπορούσε να είναι θετικός παράγοντας η παρουσία του Πινέδα; Ειδικά αν συνεχίσει στη ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι.



"Μα και η παρουσία του Αλμέιδα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, γιατί ειδικά στο Μεξικό που έχει θητεία, του έχουν μεγάλο σεβασμό! Τώρα για τον Πινέδα δεν ξέρω αν θα συνεχίσει, γιατί στο Μεξικό γράφουν πόσο θέλει η Θέλτα να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.