Header Ads


Επιτυχημένη επέμβαση για Ελίασον!

Επιτυχημένη επέμβαση για Ελίασον!


Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επέμβαση στον Ελίασον - Για πόσους μήνες θα απουσιάσει

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στον άτυχο Σουηδό εξτρέμ, που αναμένεται να λείψει για 3 με 4 μήνες
Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο Νίκλας Ελίασον, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. 




Ο Σουηδός εξτρέμ, που υπέστη θυμίζουμε κάταγμα περόνης, μετά το βρώμικο μαρκάρισμα του Τζουκάνοβιτς στην Τρίπολη, μπήκε το απόγευμα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση «ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο».

Πλέον, ο Νίκλας Ελίασον, που πραγματοποιούσε μέχρι τώρα μια εντυπωσιακή σεζόν με 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα – Κύπελλο και 6 ασίστ, μπαίνει σε φάση… επανόδου. Για την ακρίβεια,  θα εκτιμηθεί επακρινώς ο χρόνος απουσια του αλλά σίγουρα ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει χρόνο στο διαστημα της διακοπής και να επανέλθει ακόμη και πριν το τέλος του δευτερου γύρου. Η αρχική εκτίμηση κανει λόγο για 3 εως 4 μήνες απουσίας.



Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ο Νίκλας Ελίασον υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε επιτυχημένη επέμβαση ανάταξης κατάγματος και συρραφής συνδέσμων, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Παντελή Νικολάου, σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλο.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.