Header Ads


Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' που πάνε προετοιμασία στην Ολλανδία!

Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' που πάνε προετοιμασία στην Ολλανδία!


Δείτε ποιους παίκτες της ΑΕΚ Β' επιλέγει ο Αλμέιδα να έχει μαζί του στην Ολλανδία στη μίνι προετοιμασία..

Το σκεπτικό που υπάρχει και η ιδιαιτερότητα των δυο επόμενων αγώνων της ΑΕΚ Β




Δυο πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια έρχονται για την ΑΕΚ Β, καθώς η ομάδα θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα στα ματς με το Ρουφ αυτό το Σάββατο και με την Καλλιθέα το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες που θα είναι στην Ολλανδία με την πρώτη ομάδα, γι’ αυτή τη μίνι προετοιμασία που θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα με την πρώτη ομάδα θα βρίσκεται ένας τερματοφύλακας (πιθανότατα ο Χατζηεμμανουήλ), όπως και οι Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης, που ήταν στην προετοιμασία και το καλοκαίρι, αλλά και ο Παρράς (υπάρχει μία πιθανότητα ο συγκεκριμένος παίκτης να παίξει το Σάββατο με το Ρουφ, αλλά θα αποφασιστεί τα επόμενα 24ώρα), συν ένα στόπερ εκ των Τρούμπουλο ή Κάτσικα. Ουσιαστικά θα απουσιάζουν επτά βασικοί από την ΑΕΚ Β συν τον Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση, αλλά και τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που δεν είναι ακόμη έτοιμος.



Η ΑΕΚ Β δηλαδή θα παίξει με αναπληρωματική ενδεκάδα σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Το σκεπτικό της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο: από τη στιγμή που δίνεται ευκαιρία σε παίκτες της ΑΕΚ Β να δουλέψουν σε προετοιμασία με τον Ματίας Αλμέιδα δίνεται σε αυτό προτεραιότητα. 

Αυτό είναι το σκεπτικό εξάλλου για την ΑΕΚ Β και τους παίκτες της. Πέρυσι φτιάχτηκε μία ομάδα με παίκτες κυρίως που δίνονταν δανεικοί τα προηγούμενα χρόνια ή ήταν περιφερειακοί στην πρώτη ομάδα.

Ετσι βγήκε η μεταγραφή του Μιτάι στη Λοκομοτίβ, ενώ υπήρξαν κι άλλοι παίκτες που ήταν πέρυσι στην ΑΕΚ Β και πήρε μεταγραφή, όπως ο Γιούσης ή και οι Μπάμπης και Κορνέζος που είναι στη Λαμία. Φέτος τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα καθώς πέρυσι δεν υπήρχε η Κ19 για να υπάρχει ένα έτοιμο γκρουπ έτοιμο να ανέβει στην ΑΕΚ Β, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχουν παιδιά που κάνουν πολλές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.



Η προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη των παικτών της ΑΕΚ Β και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλοι. Γι’ αυτό και οι παίκτες θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.