Header Ads


«Τον απέρριψε η ΑΕΚ και πηγαίνει Ολυμπιακό!»

«Τον απέρριψε η ΑΕΚ και πηγαίνει Ολυμπιακό!»


Δείτε ποιον παίκτη απέρριψε η ΑΕΚ και τον θέλει τώρα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός..

Όνομα έκπληξη στην ερυθρόλευκη λίστα για Γενάρη, ποιον διώχνει! Ποιός είναι ο δεξιός μπακ για τον οποίο «ψάχνεται» η ομάδα του Πειραιά. Πότε ενδαφέρθηκε η Ένωση και γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση.




Παρότι το καλοκαίρι έγιναν ηχηρές κινήσεις, δεν καλύφθηκαν κάποια σημαντικά κενά στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Η πορεία του, δε, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, προβλημάτισε, αφού η ομάδα του Πειραιά είναι 4η με 25 βαθμούς και στο -12 από την κορυφή. Γι'αυτό θεωρείται δεδομένο, ότι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρξουν αλλάγες στο ρόστερ αλλά και η απαραίτητη ενίσχυση.

Ειδικά στο δεξί άκρο της άμυνας, όπου αποχώρησε ο Βρσάλικο και (αθόρυβα) ο Λαλά. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες αλχημείες λόγω της αδυναμίας των «ερυθρόλευκων». Ο Ο Άβιλα δεν έχει τρελάνει τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ψηλά στις επιλογές του για αυτήν τη θέση τον Βρουσάι που τον ξέραμε ως εξτρέμ και τον Ανδρούτσο, ο οποίος είχε βρεθεί εκτός πλάνων με Μαρτίνς στην αρχή της χρονιάς.



Η ομάδα του Πειραιά, λοιπόν, αναζητεί μία βασική λύση! Το όνομα που "παίζει" πολύ δυνατά είναι αυτό του Μαρσέλο Ρόντινεϊ, ο οποίος μένει ελεύθερος (στα τέλη Δεκεμβρίου) από τη Φλαμένγκο, έχει ήδη ανακοινώσει το «αντίο» του και οι μεγαλύτερες ομάδες στην πατρίδα του, όπως η Μποταφόγκο, η Ατλέτικο Μινέιρο, η Γκρέμιο και η Σάο Πάολο τον έχουν πλησιάσει για να τον πάρουν.

Μάλιστα βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν, ότι έχει προτάσεις από ομάδες και του MLS της Αμερικής. O 30χρονος αμυντικός, ο οποίος βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά κόπηκε γιατί ο Τίτε έδωσε την ευκαιρία στον Ντάνι Άλβες να παίξει στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν, ότι η περίπτωσή του εξετάζεται, αν και υπάρχουν και αναφορές που εμφανίζουν τον Μίτσελ θετικό για την απόκτησή του και μάλιστα «υποψήφιο» για να ταξιδέψει με την αποστολή στην Ισπανία.

Ο Ροντινέι το 2022 έχει αγωνιστεί σε 46 ματς, έχοντας 6 ασίστ με τη Φλαμένγκο, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Βραζιλιάς, ενώ μετρά με την ίδια ομάδα ένα πρωτάθλημα (2019) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2018-2019, 2021-2022)



Πάντως το όνομα του ποδοσφαιριστή έχει ακουστεί ξανά σε ρεπορτάζ που αφορούν ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2021, βραζιλιανικά ΜΜΕ ανέφεραν, ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για τον δεξιό μπακ. Από την Ένωση όμως, τόνιζαν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια επιλογή που εξετάστηκε, αλλά «κόπηκε», χωρίς να έχει να κάνει με το οικονομικό θέμα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.