Header Ads


«Θα δούμε άλλον Τσούμπερ μετά τη διακοπή στην ΑΕΚ»

«Θα δούμε άλλον Τσούμπερ μετά τη διακοπή στην ΑΕΚ»


Ο...κανονικός Τσούμπερ επιστρέφει στην ΑΕΚ και γίνεται έξτρα μεταγραφή μετά τη διακοπή - Όλα όσα μετέφερε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιμένει να δει τον… κανονικό Τσούμπερ μετά τη διακοπή.

Έναν πολύ καλύτερο Στίβεν Τσούμπερ από αυτόν των τελευταίων μηνών αναμένει μετά τη διακοπή και την επέμβαση που έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Έχει πάει πάρα πολύ καλά η επέμβαση. Δεν νομίζω να κάνει το πρόγραμμα της ομάδας στην Ολλανδία, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα επιστρέψει νωρίτερα. Το πάλεψε πολύ και για μήνες για να παίζει και να προλάβει το Μουντιάλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Πιστεύω πως θα δούμε έναν άλλον Τσούμπερ όταν επιστρέψει μετά τη διακοπή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι και θυμίζω πως ο Αλμέιδα εισηγήθηκε αμέσως την παραμονή του το καλοκαίρι», ανέφερε.



Όσο για τα κιτρινόμαυρα βλέμματα στο Κατάρ, είπε: «Περιμένουμε να δούμε τους παίκτες της ΑΕΚ στο Μουντιάλ. Θα παίζει ο Πινέδα, ο Χατζισαφί μάλλον ως χαφ και πιθανώς και ο Μοχαμάντι. Ο Σιμάνσκι έχει κι αυτός τις πιθανότητές του, ενώ υπάρχει και ο Βίντα στην Κροατία».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.