Header Ads


Η αλήθεια για την φημολογία για ΑΕΚ και παίκτες Παναθηναϊκού!

Η αλήθεια για την φημολογία για ΑΕΚ και παίκτες Παναθηναϊκού!


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Θα κινηθεί η ΑΕΚ για παίκτη του Παναθηναϊκού που λήγει το συμβόλαιο του; Η έντονη φημολογία για τους «4» και ποια είναι η αλήθεια..

Αποφασισμένος ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, πάει να κάνει το απόλυτο! Τι ισχύει με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβολαια τους το καλοκαίρι, η φημολογία για... μπάσιμο της ΑΕΚ και τα χρήματα που θα δώσουν οι Πράσινοι.




Το γράφω και το υπογράφω: η AEK του Αλμέιδα  δεν πρόκειται να κτυπήσει κανέναν από το Top 4 των παικτών του Παναθηναϊκού που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους τον ερχόμενο Ιούνιο. Κι ας ξεκίνησαν να γράφονται ήδη διάφορες... ιστορίες για αγρίους.

Ούτε Ρούμπεν Πέρεθ, ούτε  Κουρμπέλη, ούτε  Σέκεφελντ, ούτε Αϊτόρ! Τον καθένα για διαφορετικούς λόγους...

Ο Ρούμπεν Πέρεθ  μπορεί να είναι το κομπιούτερ του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό αλλά δεν ταιριάζει - με τίποτα όμως - στο στυλ παιχνιδιού και την φιλοσοφία του Αλμέιδα! 



Ο Αργεντινός τεχνικός μοιράζει ρόλους σε κάθε παίκτη του και ο Ισπανός μέσος δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει. Και δεν είναι μόνο η ένταση...

Ο Αϊτόρ, αν πιστέψουμε τον agent(του) Μποτίνες, απασχολούσε την ΑΕΚ πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Μετά τους χιαστούς όμως, που έπαθε και προερχόμενος από πολύμηνη απουσία, δεν θα μπορούσε πλέον να σταθεί έστω ως σοβαρό μεταγραφικό σενάριο για τους "κιτρινόμαυρους". 

Και τα 700 με 800 χιλιάρικα που φέρεται πρόθυμος να δώσει στον Ισπανό ακραίο ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά αλλού...

Ο Σένκεφελντ θα μπορούσε να αποτελέσει... επιλογή για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα αν κι εφόσον δεν υπήρχε ο Βίντα.

Έτσι κι αλλιώς ο Ολλανδος, που είναι υπαρχηγός κι από τους παλαιότερους παίκτες του Παναθηναϊκού, θέλει να μείνει στο "τριφύλλι" και στην Ελλάδα. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει την παραμονή/ανανέωση του συμβολαίου του και τον έχει... ηγέτη στην άμυνα.

Βέβαια ο Ολλανδός ατζέντης του "Σέκ" μπορεί να είναι λίγο...ψείρας και να το παίζει δύσκολος αλλά στο τέλος θα δώσει τα χέρια με τους "πράσινους". Εδώ είμαστε και είσαστε και η συμφωνία για την ανανέωση του Σεκεφελντ θα κλείσει μέσα στο '22! Ήδη έχει... μπει και συζητιέται στο τραπέζι. Εκτίμηση: το deal θα κλείσει πάνω, κάτω στα 600 χιλιάρικα ετησίως, για 2 ή 3 χρόνια...

Πάμε και στον  Kουρμπέλη: στην ΑΕΚ ποιόν θα έβγαζε για να παίζει; Τον Σιμάνσκι που με τον Αλμέιδα μεταμορφώθηκε ή τον Γιόνσον που παρότι  έφερε ο (δίκαιος κόουτς) Αργεντινός είχε χάσει την θέση του απο τον Πολωνό; Πόσο μάλλον όταν στους δυο αμυντικούς χαφ τρίτος δεν χωρεί αφού ο κόουτς  της ΑΕΚ παίζει με ένα "6άρι".



Επίσης, ο "Κούρμπε" μπορεί λόγω ... σεζόν συμβολαίου να πήρε για "ασφάλεια" ως μάνατζερ τον Πασχάλη Τουντούρη, όχι όμως για να του βρει άκρη στην ΑΕΚ αλλά για το εξωτερικό εφόσον δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Κι αφού σας τα...ανέλυσα πολύ ωραία, γιατί κανένας από την φετινή "Αγία Τετράδα" του Παναθηναϊκού δεν θα μπει στο μάτι της ΑΕΚ, πάμε και στο... παρασύνθημα. Η εκτίμηση της ελληνικής πιάτσας agents είναι πως ο Αλαφούζος θα ανανεώσει και τους 4!! Με πιο "ζόρικό", αυτή την στιγμή, τον Ρούμπεν Πέρεθ που θέλει plus 700 χιλιάρικα! 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.