Header Ads


«Χρυσάφι» για Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ!

«Χρυσάφι» για Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ!


Δείτε ποιες μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται για τον Λιβάι Γκαρσία - Πόσα εκατομμύρια ζητάει η ΑΕΚ

Ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Φιορεντίνα και η Μπεσίκτας, αλλά και κλαμπ από σημαντικά πρωταθλήματα έχουν στην ατζέντα τους τον Λιβάι Γκαρσία




Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία είναι ο Λιβάι Γκαρσία.

Η φετινή απόδοση του φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και αρκετές ομάδες παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Φιορεντίνα και η Μπεσίκτας, αλλά και κλαμπ από σημαντικά πρωταθλήματα έχουν στην ατζέντα τους τον 25χρονο άσο. Μάλιστα κάποιες εξ αυτών έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον Γκαρσία ή προτίθενται να το κάνουν μέσα στους επόμενους μήνες.



Ποια η στάση της ΑΕΚ για όλα αυτά; Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και δεν συζητείται καν το ενδεχόμενο πώλησής του με πρόταση μικρότερη από 10 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν απορρίψει το καλοκαίρι 8 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, όταν μάλιστα προερχόταν από μια σεζόν που η απόδοσή του δεν συγκρίνεται με τη φετινή.

Η «Ένωση» είχε κάνει μια σημαντική επένδυση το 2020 αγοράζοντας τον συγκεκριμένο παίκτη από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για 2,2 εκατ. ευρώ. Όμως κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του και αν-για παράδειγμα-τον πουλούσε για 10 εκατ. ευρώ, στα ταμεία της θα έμπαιναν μόλις τα 6 εκατ.



Η ΑΕΚ θεωρεί πως ο Λιβάι με την εξέλιξη που έχει φέτος και τα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης που διαθέτει, μπορεί να προσελκύσει πολύ μεγάλες προτάσεις και από κορυφαία πρωταθλήματα, ενώ σε κάθε περίπτωση δεν έχει η ίδια καμία… ανάγκη να τον παραχωρήσει άμεσα, ειδικά σε μια σεζόν που είναι τόσο πολύτιμος για το παιχνίδι της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.