Header Ads


Το πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΚ στο Μουντιάλ!

Το πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΚ στο Μουντιάλ!


Η ΑΕΚ έχει ισχυρή παρουσία στο Μουντιάλ - Δείτε σε ποια κανάλια και πότε παίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ, αναλυτικά όλο το πρόγραμμα..

Κροατία (Ντομαγκόι Βίντα), Πολωνία (Νταμιάν Σιμάνσκι), Μεξικό (Ορμπελίν Πινέδα) και Ιράν (Εχσάν Χατσισαφί-Μιλάντ Μοχαμάντι). Διαβάστε αναλυτικά το αγωνιστικό-τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων που αφορούν τις εθνικές ομάδες των πέντε «κιτρινόμαυρων» διεθνών στα γήπεδα του Κατάρ




Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έχει ξεκινήσει, με την ΑΕΚ να έχει πενταπλή… εκπροσώπηση. Ντομαγκόι Βίντα (Κροατία), Νταμιάν Σιμάνσκι (Πολωνία), Ορμπελίν Πινέδα (Μεξικό), και Εχσάν Χατσισαφί-Μιλάντ Μοχαμάντι (Ιράν), είναι οι πέντε «κιτρινόμαυροι» διεθνείς άσοι, που βρίσκονται  στα γήπεδα του Κατάρ και είναι έτοιμοι, να δώσουν τα πάντα, για τις εθνικές ομάδες της χώρας τους έτσι ώστε να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη.

Πρώτο στη μάχη το Ιράν, ακολουθεί… εμφύλιος Πινέδα-Σιμάνσκι!

Οι κιτρινόμαυροι διεθνείς, που πέφτουν πρώτοι στη… μάχη στα γήπεδα του Κατάρ, είναι οι  Εχσάν Χατσισαφί-Μιλάντ Μοχαμάντι με το Ιράν. Και μάλιστα, έχοντας, ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στους πανίσχυρους Άγγλους. Η μάχη λοιπόν Αγγλία – Ιράν για τον 2ο όμιλο, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι στο  Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα (τηλεοπτικά από το ΑΝΤ1+). Για να ακολουθήσει, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, το… ντέρμπι των Πινέδα-Σιμάνσκι, δηλαδή το Μεξικό – Πολωνία (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα) στις 18:00 με τηλεοπτική κάλυψη και πάλι από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα έχει... Ντομαγκόι Βίντα. Καθώς, η εθνική ομάδα της Κροατίας, παίζει με το Μαρόκο στις 12:00 το μεσημέρι (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) – ΑΝΤ1+.



Βατά παιχνίδια και… Πινέδα εναντίον Αργεντινής!

Η 2η αγωνιστική των ομίλων, περιλαμβάνει σχετικά βατά παιχνίδια για τις εθνικές ομάδες των πέντε κιτρινόμαυρων διεθνών, πλην Μεξικού που παίζει με την Αργεντινή. Το Ιράν είναι αυτό που παίζει πρώτο την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 12:00 για τον 2ο όμιλο (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) – ΑΝΤ1+, για να ακολουθήσουν μια ημέρα μετά, Σάββατο (26/11), αρχικά η Πολωνία του Σιμάνσκι στις 15:00 απέναντι στη Σαουδική Αραβία (3ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα) – ΑΝΤ1+ και ακολούθως το Μεξικό του Πινέδα στις 21:00, απέναντι στην Αργεντινή του Μέσι, στο Στάδιο Lusail, Lusail  με μετάδοση από το ανοιχτό κανάλι του ΑΝΤ1. Την Κυριακή  27 Νοεμβρίου η Κροατία του Βίντα παίζει με τον Καναδά για τον 6ο όμιλο στο Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα – ΑΝΤ1.

Τελευταία στροφή με Σιμάνσκι-Μέσι και ματσάρα Κροατία-Βέλγιο!

Στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, το Ιράν αντιμετωπίζει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου τις ΗΠΑ για τον 2ο όμιλο στο Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα στις 21:00 ΑΝΤ1+, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο Σιμάνσκι συναντά τον Μέσι (21:00 Πολωνία – Αργεντινή (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα) – ΑΝΤ1), ενώ το Μεξικό του Πινέδα κοντράρεται με τη Σαουδική Αραβία (21:00 , Στάδιο Lusail, Lusail ΑΝΤ1+). Τέλος την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Κροατία του Βίντα αντιμετωπίζει το Βέλγιο στις 17:00  στο Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan και μετάδοση από τον ΑΝΤ1 σε ένα πολύ μεγάλο ματς.


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ 





Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

15:00 Αγγλία – Ιράν (2ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) - ΑΝΤ1+

Τρίτη 22 Νοεμβρίου

18:00 Μεξικό – Πολωνία (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα) – ΑΝΤ1+
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

12:00 Μαρόκο – Κροατία (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor) – ΑΝΤ1+. 


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ



Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

12:00 Ουαλία – Ιράν (2ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) - ΑΝΤ1+

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 

15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία (3ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα) - ΑΝΤ1+

21:00 Αργεντινή – Μεξικό (3ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

18:00 Κροατία – Καναδάς (6ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα) – ΑΝΤ1


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ



Τρίτη 29 Νοεμβρίου

21:00 Ιράν – ΗΠΑ (2ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα) – ΑΝΤ1+

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

21:00 Πολωνία – Αργεντινή (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα) - ΑΝΤ1

21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικό (3ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1+

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

17:00 Κροατία – Βέλγιο (6ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan) - ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.