Header Ads


Το σχέδιο Αλμέιδα για νέα προετοιμασία στη διακοπή για Μουντιάλ!

Το σχέδιο Αλμέιδα για νέα προετοιμασία στη διακοπή για Μουντιάλ!


Σε ποια χώρα θα πάει η ΑΕΚ για προετοιμασία, ποιο είναι το σχέδιο του Ματίας Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν... κάνει πίσω στη δουλειά και στο διάστημα της διακοπής θα βρίσκεται στην Ολλανδία και πάλι




Ο Ματίας Αλμέιδα είναι προπονητής που δεν κάνει… εκπτώσεις στο κομμάτι της δουλειάς και της έντασης σε αυτήν και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

ΗΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, θα πάρει άδεια περίπου 7 ημερών για να ταξιδέψουν άπαντες στις πατρίδες τους και να πάρουν… ανάσα. Και αυτό διότι αμέσως μετά ακολουθεί… δουλειά. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει ξανά στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία, ώστε να δουλέψει για αρκετές ημέρες εκ νέου στο προπονητικό κέντρο που βρέθηκε τον Ιούλιο και έβαλε τις βάσεις για την νέα ΑΕΚ που βλέπουμε φέτος.



Ο Αλμέιδα έχει στόχο να διατηρήσει την ομάδα του σε… πνεύμα ομαδικότητας, δουλειάς και υψηλής έντασης, ώστε με την επανέναρξη να είναι η ομάδα σε καλό επίπεδο και να συνεχίσει από εκεί που θα σταματήσει σε λίγες ημέρες.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο Αλμέιδα θα έχει και απουσίες σε αυτή την μίνι προετοιμασία. Θα λείπουν οι διεθνείς παίκτες που θα βρίσκονται στο Μουντιάλ του Κατάρ με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και ο τραυματίας Νίκλας Ελίασον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.