Header Ads


Άκης: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός!»

Άκης: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός!»


Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Άκη Βαρδαλάκη για όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα - Γιατί δεν θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα, η ατάκα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Άκης Βαρδαλάκης τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μέσα από την εκπομπή «Άντε Γεια».




Το ντέρμπι της Λεωφόρου Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, σχολίασε ο Άκης Βαρδαλάκης, μέσα από την εκπομπή Άντε Γεια.

Όπως είναι γνωστό ο Τάκης Τσουκαλάς λείπει τις Δευτέρες, όμως και ο στενός συνεργάτης του Άκης δεν πήγε… πίσω σε ένταση. Ήταν λογικό να είναι «σκασμένος» μετά την ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι κι ενώ ο Ολυμπιακός – κατα γενική ομ0λογία – ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού.

Εν αναμονή μάλιστα των εξελίξεων στον Ολυμπιακό και τις αποφάσεις που θα πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ενδιαφέρον να δούμε τον παλμό των οπαδών της ομάδας και ποτέ δνε λέγεται κάτι τυχαία στην εκπομπή που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της Θύρας 7.

Έτσι λοιπόν και ο Άκης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με όσα είπαν στελέχη του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι, κάνοντας και αυτός αναφορά στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυρικάκο Μητσοτάκη.



Απασφάλισε ο Άκης – Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός – Μητσοτάκη μοίρασε τα λεφτά των πλουσίων

«Τώρα αρχίζουμε το έχετε καταλάβει έτσι; Θέλετε και πρωτάθλημα. Ρε δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αυτό αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει… Δεν τελειώνει γιατί δεν θα το πάρει ο άξιος », είπε αρχικά ο Άκης και στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε και καλά στο βωμό της της κοινωνικής συνοχής… Ποια είναι η κοινωνική συνιοιχή; Δηλαδή να πάρει και ο Παναθηναϊκός ένα πρωτάθλημα. Αμα είναι έτσι, Μητσοτάκη άρχισε να μοιράζεις και τα λεφτά των πλουσίων. Να έχουμε κοινωνική συνοχή ρε παιδί μου, στους φτωχούς. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας να το μοιράσεις ρε παιδί μου. Να απαλλοτριώσεις τις περιουσίες των πλουσίων και να τις δώσεις στους φτωχούς. Θα δείτε στις εκλογές.

Θα τα δείτε όλα. Νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει. Μπορεί να νομίζετε ότι ο Μαρινάκης είναι Νέα Δημοκρατία και θα είναι από κάτω όλοι Νέα Δημοκρατία. Νομίζετε! Έξι εκατομμύρια κόσμος».




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.