Header Ads


«Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!»

«Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!»


Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα, δείτε ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για Ολυμπιακό..

Με τον καθιερωμένο τρόπο παιχνιδιού της θα παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου, ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Τo καθιερωμένο στιλ παιχνιδιού της θα διατηρήσει και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (13/11, 19:30) η ΑΕΚ, όπως σημείωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου μεταφέροντας το ρεπορτάζ της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου» αναφέροντας την πιθανή ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων», τόνισε ότι ο Βίντα θα μπορέσει κατά 99% να αρχίσει βασικός, ενώ σημείωσε πως εάν ο Σιμάνσκι καταφέρει να επιστρέψει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, τότε λογικά ο Ματίας Αλμέιδα θα τον συμπεριλάβει και στην αποστολή για το ντέρμπι. 



Μάλιστα, σε ό, τι αφορά την κλήση του Πολωνού χαφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, υποστήριξε ότι αποτελεί δικαίωση και για τον τεχνικό της ΑΕΚ λόγω της συμβολής του στην καθιέρωση και την εξέλιξη του 27χρονου άσου ως αμυντικό χαφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.