Header Ads


Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Εσπευσμένα για μαγνητική ο Αραούχο!

Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Εσπευσμένα για μαγνητική ο Αραούχο!


Τεράστιος πονοκέφαλος στην ΑΕΚ - Φόβοι για ζημιά και με Αραούχο - Τι συνέβη σήμερα
Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση για να υποβληθεί σε εξετάσεις στον προσαγωγό και να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση.




Μετά την απώλεια του Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει και τον Σέρχιο Αραούχο ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο Αργεντινός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που ταλαιπωρείται και ο Κροάτης (αριστερός προσαγωγός) και μετέβη απευθείας από την προπόνηση για το Ιατρικό Κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Υπήρχε πάντως ανησυχία ότι πρόκειται για ακόμα μία θλάση.



Έκτος παίκτης με μυϊκό πρόβλημα

Αν όντως αποδειχθεί αυτό μέσα από τις εξετάσεις, ο Αραούχο θα γίνει ο έκτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει σχετικό πρόβλημα μετά τους Τσούμπερ (δις), Γιόνσον, Φαν Βέερτ, Βίντα και Μοχαμάντι, ενώ μικρότερης κλίμακας μυϊκά ζητήματα είχαν προβληματίσει και τους Γκατσίνοβιτς, Χατζισαφί.

Στην περίπτωση αυτή, ο Ματίας Αλμέιδα θα μπει σε σοβαρό δίλημμα για τον αντικαταστάτη του "Τσίνο" στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Αστέρα, στην Τρίπολη. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Μάνταλος στο ρόλο αυτό ή να έρθει πιο κεντρικά ο Γκατσίνοβιτς με τον Αμραμπατ να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα, στην αριστερή πτέρυγα.



Μικρή είναι η πιθανότητα να παίξει ο Τσούμπερ ακόμα κι αν ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα, καθώς είναι αρκετά μεγάλη η απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους και δύσκολα θα καταφέρει να ανταποκριθεί στον υψηλής απαίτησης ρυθμό που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας ο Αλμέιδα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.