Header Ads


Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Αυτοί είναι οι λόγοι που τον «τελειώνουν» από το Λιμάνι

Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Αυτοί είναι οι λόγοι που τον «τελειώνουν» από το Λιμάνι


Δείτε για ποιους λόγους ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «τελειώσει» την μεταγραφή του...αιώνα μέσα σε λίγους μήνες..

Πέρα από την κακή αγωνιστική κατάσταση, ο Μαρσέλο έφερε δυσαρέσκεια και με τον τρόπο που χειρίστηκε τα social media.

Ο Μαρσέλο και ο Βρσάλικο είναι ένα βήμα πριν το τέλος από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του εδώ και δέκα μέρες και πλέον η διοίκηση προχωράει σε  συζητήσεις για τον τρόπο που θα λυθεί η συνεργασία των δυο ποδοσφαιριστών.




Τι ρόλο έπαιξε η βόλτα στην Ακρόπολη και το story στο Instagram πριν από το ντέρπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός όσες φορές είδε τον Μαρσέλο εντός αγωνιστικού χώρου… πόνεσε. Διότι, ο Μαρσέλο –για να το πούμε κομψά- δεν είχε την εικόνα αθλητή. Όταν ο Μίτσελ αποφάσισε να τον προστατέψει αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εκείνος τον.. έβγαλε στη σέντρα με ένα story στα social media.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πως έμεινε εκτός από επιλογή του προπονητή του. Ο Μίτσελ έπραξε το σωστά με όσα έβλεπε εντός αγωνιστικού χώρου και προπονήσεων. Όλοι το έβλεπαν, ακόμα και ο κόσμος. Μάτι έβγαζε. Αλλά ο Θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε έναν άλλον δρόμο, που τον έθεσε εκτός ομάδας. 



Δείτε το στόρι που έκανε ο Μαρσέλο:


Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Μαρσέλο ήταν εκ νέου εκτός αποστολής. Την ήμερα του αγώνα αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στην Ακρόπολη. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ του ενημερώνοντας τους Followers του.

Στη συνέχεια πήγε και σε εστιατόριο της Πλάκας. Βραδινή ώρα τον έπιασε βίντεο να είναι εκεί. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Λεβαδειακό δηλαδή. Η βόλτα του στην Ακρόπολη. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαινε ο κόσμος από τις αναρτήσεις του.




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.