Header Ads


Η εξήγηση για την απουσία Σιμάνσκι-Τσούμπερ από την αποστολή για ΟΦΗ!

Η εξήγηση για την απουσία Σιμάνσκι-Τσούμπερ από την αποστολή για ΟΦΗ!


Δείτε τι έχει συμβεί - Για ποιο λόγο έμειναν εκτός αποστολής Σιμάνσκι και Τσούμπερ..

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ




Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στη Φιλαδέλφεια. Η Ένωση θα πάει και σε αυτό το παιχνίδι με απουσίες καθώς εκτός αποστολής είναι ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ο οποίος σήμερα δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. 

Και ο Ελβετός επίσης είναι εκτός. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά, ενώ θυμίζουμε ότι ο Νίκλας Ελίασον πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και επέστρεψε σπίτι του. Επιπλέον, ο Φαν Βέερτ είναι ακόμα ανέτοιμος να αγωνιστεί και δεν υπολογίζεται ούτε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.



Στα θετικά η επιστροφή του Μουκουντί στην αποστολή.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην OPAP ARENA.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης, Μαχαίρας. 





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.