Header Ads


«Διπλό» στο 95' η Κ19 της ΑΕΚ μέσα στο Ρέντη!

«Διπλό» στο 95' η Κ19 της ΑΕΚ μέσα στο Ρέντη!


H AEK Κ19 έκλεισε το σπίτι του Ολυμπιακού στο 95' - Δείτε ποιος πέτυχε το γκολ, πώς έγινε το διπλό μέσα στο Ρέντη..

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Κ19 της ΑΕΚ κέρδισε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού

Η Κ19 της ΑΕΚ κατάφερε και… τέζαρε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη με 0-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.




Όσον αφορά τη διακύμανση του παιχνιδιού, το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και οι δύο εστίες δεν απειλήθηκαν. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ έχασε τον Παναγιώτη Γεωργέα με τραυματισμό στην ποδοκνημική.

Το δεύτερο μέρος είχε εικόνα ανάλογη με αυτή του πρώτου, όμως κατά τη διάρκεια του καταγράφηκαν οι πρώτες καλές ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα: στο 49′ για τον Ολυμπιακό με τον Προκοπίου που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Γιάννη Μαρίνη και στο 65′ για την Ενωση με το καλό σουτ του Λουκά Μαρούτση που μπλόκαρε ο Παπαδούδης.

Ο αγώνας έδειχνε να οδεύει προς λευκή ισοπαλία, όμως οι μεγάλες συγκινήσεις ήρθαν στις καθυστερήσεις.



Εκεί, ο Ολυμπιακός στο 92′ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Πατήρα, όμως Παπακανέλλος εκτέλεσε ψηλά άουτ!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μία υποδειγματική αντεπίθεση της ΑΕΚ κατέληξε σε ασίστ του  Κυρσανίδη στον Λαέρτ Πάπα που με πλασέ σημείωσε το γκολ της νίκης!

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χατζηκυριάκος, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Λέλεκας (46′ Κυρσανίδης) Πάπα, Α. Γεωργέας (75′ Μούτσα) Π. Γεωργέας (31′ Κοντάκης) Κοντορουχάς (83′ Παπανικολόπουλος).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.