Header Ads


Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, 3-4 μήνες έξω και ούτε φάουλ ο Φωτιάς!

Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, 3-4 μήνες έξω και ούτε φάουλ ο Φωτιάς!


Άμεσα στο χειρουργείο - Ούτε φάουλ δεν έδωσε ο Φωτιάς, δεν υπάρχουν λόγια..
Ο Νίκλας Ελίασον υπέστη κάταγμα περόνης και θα λείψει για μήνες από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Χειρουργείται σήμερα ή την Τρίτη ο Σουηδός εξτρέμ.




Άσχημα νέα για την ΑΕΚ και τον Νίκλας Ελίασον. Δυστυχώς ο τραυματισμός που υπέστη ο Σουηδός εξτρέμ στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1) αποδείχτηκε πολύ σοβαρός.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση για κάταγμα περόνης και σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα μπει στο χειρουργείο.

Μετά την επέμβαση θα γίνει σαφές το διάστημα που ο 27χρονος άσος θα απουσιάσει από τα γήπεδα, αλλά σε κάθε περίπτωση η απουσία του θα είναι πολύμηνη.



Η «Ένωση» θα στερηθεί έναν βασικότατο ποδοσφαιριστή, που προσφέρει πλάτος στο παιχνίδι της και φέτος μετρά ήδη 6 ασίστ σε 12 εμφανίσεις. Η προσθήκη του Πάολο Φερνάντες είναι δεδομένη και θα προσφέρει μια καλή λύση στον Ματίας Αλμέιδα στη συγκεκριμένη θέση.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ υπάρχει εκνευρισμός για το γεγονός ότι στη φάση του τραυματισμού του Ελίασον δεν καταλογίστηκε ούτε φάουλ! «Το ποδόσφαιρο πρέπει να προστατεύει αυτούς που παίζουν και όχι να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτούς που το καταστρέφουν. Στεναχωριόμαστε για τον Ελίασον που χτύπησε σε μία φάση που ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε. Ελπίζω να μην είναι κάταγμα… Πολλές φορές σε κάποια διαμαρτυρία κάποιος μπορεί να τιμωρηθεί ενώ για ένα τόσο σκληρό μαρκάρισμα ο άλλος παίκτης έμεινε ατιμώρητος», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα.



Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά για σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και πέρα από την απώλεια του Ελίασον, φωνάζουν και για τη μη αποβολή του Μπαράλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα στο πρόσωπο του Τζαβέλλα.

Από εκεί και πέρα, άμεσα αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ. Εκεί όπου θα απουσιάσουν σίγουρα οι Ελίασον και Βίντα, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει ο Μουκουντί και πιθανώς και ο Φαν Βέερτ (20:00).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.