Header Ads


«Δεν νοιάζει τον Μελισσανίδη να βγάλει λεφτά, πρόταση 20 εκατ. ευρώ!»

«Δεν νοιάζει τον Μελισσανίδη να βγάλει λεφτά, πρόταση 20 εκατ. ευρώ!»


Για ποιον φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη...αγοραστής - Με ποιο ποσό συζητάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Η νέα πολιτική στην Ένωση και το μεγάλο deal που την αλλάζει στάτους. Πώς η ΑΕΚ μπορεί να βγάλει πάρα πολλά χρήματα από μία... έμπνευση του Αλμέιδα, οι ομάδες που παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή και ποιες οι απαιτήσεις των Κιτρινόμαυρων.  




Το... όνειρο που έβλεπε ο Ματίας Αλμέιδα το βράδυ πριν αποφασίσει να ρίξει τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης ψάχνονται να μάθουν όλοι εντός και εκτός Ένωσης!

Γιατί η έμπνευση να γίνει ο Λιβάι φουνταριστός έχει δώσει νέα πνοή στην καριέρα του 24χρονου άσου, αφού είναι γεγονός ότι ως εξτρέμ φαίνεται πως είχε φτάσει στο ταβάνι του η εξέλιξη. Και, προφανώς, παράλληλα το ίδιο ίσχυε και για την τιμή του...

Ο επιθετικός Λιβάι Γκαρσία όμως έχει πετύχει 7 γκολ σε 13 ματς (έχει και 1 ασίστ) με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τη περίπτωσή του, όπως έχει γίνει ευρέως πια γνωστό. 

Γιατί είναι διαφορετικό να είναι κάποιος εξτρέμ και στα 24 του να έχει πιάσει ταβάνι και διαφορετικό στα 24 να δοκιμάζεται ως επιθετικός (με τα σούπερ αθλητικά στοιχεία που έχει ο Λιβάι) και να "πιάνει" σε αυτή τη θέση.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; προφανώς γιατί ναι μεν η ΑΕΚ δεν ψάχνεται για να τον δώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν έρθει μια σούπερ πρόταση δεν θα την εξετάσουν. Τι σημαίνει ομως σούπερ πρόταση;




"Θέλει να απολαμβάνει Λιβάι ο Μελισσανίδης - Πάνω από 20 εκατ. για πώληση - Ιταλία, Γερμάνια και Τουρκία"



"Η νοοτροπία του είναι διαφορετική του Μελισσανίδη, δεν τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από τέτοιους παίκτες όπως ο Λιβάι - Θέλει να τους απολαμβάνει στην ομάδα", μας είπε λίγο καιρό πριν μανατζερική πηγή με μεγάλη θητεία στα πράγματα και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θα χρειαστούν πολλά λεφτά για να δεχτεί να τον δώσει".

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν δώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να αποκτήσουν το 60% των δικαιωμάτων του πριν από μερικά χρόνια (και εχουν μετανιώσει αφάνταστα που άφησαν το 40% στην προηγούμενη ομάδα του!) και, ήδη, ο Κουχάρσκι από την περασμένη μεταγραφική περίοδο, την καλοκαιρινή, είχε ως μεγάλο στόχο την πώλησή του. Αυτό, τουλάχιστον, είχε διαρρεύσει

Το ρεπορτάζ, τότε, ανέφερε ότι η Ένωση θα ζητούσε 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (προερχόταν από σεζόν με 8 γκολ και 6 ασίστ), προκειμένου να μείνουν σε εκείνη τα 6 εκατ. ευρώ και στην Μπεϊτάρ άλλα 4 εκατ. ευρώ.

Αλλά, τώρα, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική όπως έχουμε εξηγήσει ήδη. "Πάνω από 20 εκατ. ευρώ μπορεί να πιάσει ο Μελισσανίδης στην αγορά, γιατί ο Λιβάι είναι πλέον επιθετικός - Μάλιστα επιθετικός που δεν του λείπει τίποτα. Για επιθετικό που σκοράρει, όλα γίνονται, όλα τα ποσά δίνονται", ανέφερε η ίδια πηγή,που ανέβασε πολύ τον πήχη για την πώληση του 24χρονου άσου.



Όσο για το πρωτάθλημα που μπορεί να ενδιαφερθεί και να δώσει τέτοιο ποσό; Το μυαλό όλων πηγαίνει στην Αγγλία, που το πορτοφόλι όλων των ομάδων είναι μεγάλο. 

Είναι, όμως, έτσι; "Δεν είναι για την Αγγλία. Για την Ιταλία, που επίσης δίνει μεγάλα ποσά για μεταγραφές, και την Γερμανία είναι πιο εύκολο. Όπως και για την Τουρκία που, μαθαίνω, ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον...".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.