Header Ads


Πάλι με την ΑΕΚ ασχολείστε; (vid)

Πάλι με την ΑΕΚ ασχολείστε; (vid)


«Με MVP τον Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ» - Δείτε τι γράφουν, δείτε για ποια φάση «φωνάζουν» στο Λιμάνι ότι ο Σιδηρόπουλος(!) ευνόησε(!) την ΑΕΚ

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα από το to10.gr:

Τι θα γίνει τελικά με τον (κορυφαίο) Τάσο Σιδηρόπουλο που από αγωνιστική σε αγωνιστική επιμένει να διατηρεί τον τίτλο του MVP της Super League.




Την περασμένη εβδομάδα ήταν το πέναλτι-εφεύρεση με το οποίο ο Παναθηναϊκός κατέβαλε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα ήταν η… μάχη του με τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Κατέβασε ρολά ο Έλληνας πορτιέρο, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τρόπο να τα παραβιάσει στο 90΄+4΄. Με πέναλτι και αυτή. Επτά λεπτά καθυστερήσεις έδειξε ο «κορυφαίος»…



Ήταν σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ; Προφανώς. Και δόθηκε. Και το μετέτρεψε σε γκολ ο Άμραμπατ. Έγινε όμως και άλλο πέναλτι στις καθυστερήσεις: Και δεν δόθηκε. Πέναλτι μαρς στο 90’+8΄ στην περιοχή της γηπεδούχου. Ο Μάνταλος τραβάει από τη φανέλα τον Σοάρες όπως επιβεβαιώνει το βίντεο. Τι έκανε ο Σιδηρόπουλος; Το μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ. Και όσο για το VAR; Σιγά μην έμπαινε σε αυτή την ταλαιπωρία στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Δείτε την φάση και τα συμπεράσματα δικά σας:

Τι θα μπορούσε να πει κάποιος ψύχραιμος παρατηρητής (προφανώς όχι διαιτησίας καθώς ο συγκεκριμένος εννοείτε πως θα τον βγάλει λάδι τον κορυφαίο); Πως δύο πιθανότατες ισοπαλίες σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν νίκες των γηπεδούχων. Αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Στο πρωτάθλημα των Σιδηρόπουλων και βεβαίως των… Μπαλτάκων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.