Header Ads


Ενσαλίβα: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία!» (vid)

Ενσαλίβα: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία!» (vid)


Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για μια γεμάτη τριετία κι αγαπήθηκε- λόγω και του επικού τραγουδιού του- όσο λίγοι από τους φίλους της ΑΕΚ μιλάει στο για την OPAP Arena και τις μέρες του στην Ένωση!

«Γεια σου καρδιά μου ΑΕΚάρα!» 




Με αυτές τις λέξεις ο διεθνής με τον Καναδά πρώην παίκτης της ΑΕΚ υποδέχτηκε, μέσω SDNA, τους φίλους της Ένωσης και στην συνέχεια μίλησε, γεμάτος ενθουσιασμό, για το νέο γήπεδο-στολίδι της ομάδας, για τα χρόνια του στους κιτρινόμαυρους αλλά και τα σχέδιά του για το εγγύς μέλλον. 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Πώς σου φαίνεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ;

«Είδα όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την OPAP Arena και φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να έρθω ακόμη και να το δω και από κοντά.»

Θα έρθεις για να δεις από κοντά την OPAP Arena και αν ναι, πότε;

«Ναι, ελπίζω να τα καταφέρω και να έρθω το Νοέμβριο στην Ελλάδα ώστε να δω την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.»



Θα ήθελες να βρίσκεσαι στα εγκαίνια;

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι εκεί στα εγκαίνια. Όμως, καταλαβαίνω πως η παράδοση ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στην τελετή. Ήταν εκεί πολλοί άνθρωποι και πρώην παίκτες της ομάδας που έδωσαν και τη ζωή τους για να κάνουν την ΑΕΚ αυτό που είναι σήμερα και αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν να είναι αυτοί που θα χειροκροτηθούν σε μία τέτοια εκδήλωση. Ως ξένος επωφελήθηκα από αυτά που δημιούργησαν όλοι αυτοί, οπότε καταλαβαίνω για ποιο λόγο η ομάδα ήθελε να επικεντρωθεί στις ρίζες της και στο κομμάτι της παράδοσης.»

Πώς νιώθεις που το τραγούδι σου έγινε viral στην Ελλάδα και πολλοί το συνδέουν με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το τραγούδι μου παίζει τόσο μεγάλο ρόλο σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Ακόμη και σήμερα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν κάποιος μου στέλνει βίντεο από ανθρώπους που τραγουδάνε και πανηγυρίζουν με το τραγούδι μου. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς της ΑΕΚ που μου έδωσαν αυτό το δώρο και ελπίζω να χαίρονται με αυτό και τα επόμενα χρόνια.»

Συνεχίζεις να βλέπεις αγώνες τις ΑΕΚ;

«Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ απασχολημένος, όμως από το Νοέμβριο που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα βλέπω ματς στα σίγουρα και θα τα απολαμβάνω από αυτό το υπέροχο στάδιο.»



Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου παίκτες από το τωρινό ρόστερ της ΑΕΚ;

«Μου αρέσει πολύ ο Λιβάι Γκαρσία και προφανώς ο Σέρχιο Αραούχο.»

Τι σου έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό από όταν έπαιζες στην ΑΕΚ;

«Μου έχει μείνει στο μυαλό εκείνος ο τελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που παίζαμε για τρεις ώρες. Είναι μία τραγική ανάμνηση αλλα κατά κάποιο τρόπο είναι επίσης αντιπροσωπευτική της θητείας μου στον σύλλογο.»

Πως μπορείς να περιγράψεις την ΑΕΚ με μία λέξη;

«Θρησκεία»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.