Header Ads


«Επιστρέφει στη Super League ο Γιαννίκης!»

«Επιστρέφει στη Super League ο Γιαννίκης!»


Ποια ιστορική ομάδα τον καλεί για να την...σώσει - Τι αναφέρει δημοσίευμα, έτοιμος να επιστρέψει στη Super League ο Αργύρης Γιαννίκης

Πιέσεις στον κόουτς να γυρίσει στη Super League για δύσκολη αποστολή. Ποιος είναι ο σύλλογος που θέλει τον πρώην προπονητή της Ένωσης και γιατί παραμένει χωρίς ομάδα τόσους μήνες.




Το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος μετά από το αποτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ είχε αποφασίσει να παραμείνει χωρίς ομάδα για να ηρεμήσει και να ανασυγκροτηθεί, επέστρεψε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα της Super League.

Η πληροφορία που κυκλοφορεί, τώρα, στα δημοσιογραφικά στέκια, αναφέρει ότι ο Έλληνας προπονητής είναι έτοιμος ξανά για να αναλάβει κάποια ελληνική ομάδα.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι ο 42χρονος τεχνικός είχε προσπαθήσει να βρει κλαμπ στη Γερμανία, που το επίπεδο είναι διαφορετικό και οι απαιτήσεις πολύ υψηλότερες (άρα, ας μην γελιόμαστε, έψαχνε για ομάδα στη β΄ κατηγορία). Παρόλα αυτά δεν είχε προκύψει συμφωνία την περασμένη Άνοιξη.



Το όνομά του, μάλιστα, είχε συνδεθεί και με τον Ιωνικό πριν από λίγο καιρό, αλλά φαίνεται ότι ο Δημήτρης Σπανός αντέχει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν γνωρίζει αν μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ θα ήθελε να αναλάβει μια τόσο δύσκολη αποστολή, δεδομένου ότι μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα.

Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ενδιαφέρεται ξανά για συνεργασία μαζί του, είναι χαμηλά στον πίνακα. Μόνο που στην Ήπειρο ο Γιαννίκης δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και, φυσικά, μπορεί με την αύρα του που υπάρχει στην ομάδα και την πόλη, να διαμορφώσει άμεσα καταστάσεις.

Ο ΠΑΣ είχε προσπαθήσει και την περασμένη Άνοιξη να τον φέρει στην ομάδα, αλλά ο Αργύρης Γιαννίκης είχε αρνηθεί. Τώρα η κατάσταση φαίνεται ότι είναι διαφορετική, τόσο για την ομάδα όσο και για τον Έλληνα τεχνικό.



Μπορεί να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας της Σούπερ Λιγκ και, μάλιστα στον αγαπημένο του Άγιαξ της Ηπείρου; Φυσικά και μπορεί, ειδικά αν το αποτέλεσμα του ΠΑΣ στο εκτός έδρας κυριακάτικο ματς με τον Ιωνικό, που έχει αναδειχθεί σε ντέρμπι της ουράς, δεν είναι θετικό για τους Γιαννιώτες...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.