Header Ads


Sold out η «OPAP Arena» για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Sold out η «OPAP Arena» για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!


Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το sold out και όλα όσα αλλάζουν στους ελέγχους πριν την είσοδο στο γήπεδο - Τι θα ισχύει πλέον

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το sold out στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (30/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ τόνισε στην τοποθέτησή της πως θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις κατά την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.




Η ΑΕΚ την Κυριακή (30/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD) παίζει το πρώτο της ντέρμπι στην OPAP Arena αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση με ανάρτησή της οριστικοποίησε το sold out στο νέο της "σπίτι" και τόνισε πως θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Φίλοι της ΑΕΚ



Με την ευκαιρία της οριστικοποίησης ενός ακόμη sold out στην OPAP ARENA, αυτή την φορά για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής (19.30) με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνουμε πως εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα, θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση στο γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι θύρες του γηπέδου μας θα ανοίξουν στις 16.30. Τουλάχιστον από εκείνη την ώρα αλλά και νωρίτερα, είναι απαραίτητο να μην προσεγγίζει στο γήπεδο κανείς που να μην είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι κι όποιος δεν έχει εισιτήριο απλά θα ταλαιπωρηθεί άσκοπα.

Όλοι μαζί για μια ακόμη μεγάλη γιορτή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, με προσοχή και προστατεύοντας την ομάδα μας!




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.