Header Ads


Η ιστορία και το παρασκήνιο πίσω από το πανό της Original Παραδείσου στο ΑΕΚ-Ιωνικός!

Η ιστορία και το παρασκήνιο πίσω από το πανό της Original Παραδείσου στο ΑΕΚ-Ιωνικός!


Πώς οργανώθηκε όλο το εγχείρημα, πόσοι δούλεψαν για αυτό το πανό που ξεκίνησε από το καλοκαίρι η δημιουργία του - Πόσο κόστισε

Η ΑΕΚ επέστρεψε έπειτα από 19 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια και η Original 21 δεν ξέχασε στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας όλους όσοι δεν πρόλαβαν να δουν την ομάδα στην OPAP Arena. 




Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ «σήκωσαν» στη Θύρα 21 ένα πανό που εντυπωσίασε και συγκίνησε τους πάντες, τόσο αυτούς εντός γηπέδου όσο και εκείνους που έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση. Αυτό το πανό, λοιπόν, έχει μία ιδιαίτερη ιστορία και παρασκήνιο.

Κατ' αρχήν καταγράφηκαν 170 πρόσωπα. Και η προετοιμασία του εγχειρήματος ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ήταν ένα πανό που ξεπερνούσε τα 20 κιλά και για τη δημιουργία του χρειάστηκε να δουλέψουν σχεδόν 30 άτομα. Για να φτιαχτεί χρειάστηκε χρόνος και χρήματα, καθώς το κόστος του ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ.



Τώρα στο πώς στήθηκε; Οι δοκιμές για το πώς θα ανέβαινε στο ύψος της κορυφής του γηπέδου, χωρίς να υπάρξουν… παρατράγουδα, ξεκίνησαν το Σάββατο. Όσο για τη μεταφορά του έγινε φορτηγό.

Επίσης χρησιμοποιήθηκε ειδικός μηχανισμός που υπάρχει για τα ντέρμπι και «ρίχνει» δίχτυ μπροστά από το «πέταλο», προκειμένου να μην πέφτουν αντικείμενα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.



Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν και αντίβαρα, προκειμένου να μην το κουνάει ο αέρας που ενδεχομένως να υπήρχε εκείνη την ώρα και χαλούσε την συνολική εικόνα του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.