Header Ads


«Πράσινη» υπόκλιση σε Γκατσίνοβιτς για ΑΕΚ και OPAP Arena! (pic)

«Πράσινη» υπόκλιση σε Γκατσίνοβιτς για ΑΕΚ και OPAP Arena! (pic)


Δείτε τα σχόλια των παικτών του Παναθηναϊκού στον Γκατσίνοβιτς για τα ιστορικά γκολ που πέτυχε!

Η πολύ καλή χθεσινή εμφάνιση του Μιγιάτ Γκατίνοβιτς οδήγησε τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, όπως και τους Φεντερίκο Μακέντα, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Ζβίνιμιρ Σάρλια να συγχαρούν τον άσο της ΑΕΚ!




Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υπήρξε, αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εντυπωσιακής επικράτησης της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με 4-1.

Και πως θα ήταν διαφορετικά, άλλωστε, από την στιγμή που ο Σέρβος άσος σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο παιχνίδι της «Ένωσης» στην «Opap Arena» ενώ κέρδισε και το βραβείο του MVP του ματς;

Ο ίδιος φρόντισε να μοιραστεί την χαρά του, μέσω του λογαριασμού του στα social media. Μάλιστα, το ίδιο συνέβη και με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι φρόντισαν να τον συγχαρούν!



Πρώτος και… καλύτερος ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, που έβαλε ένα emoticon με τρία παλαμάκια, με τον Γκατσίνοβιτς να τον χαρακτηρίζει φίλο του και να βάζει δίπλα μια καρδιά.

Παράλληλα, μεταξύ αυτών που σχολίασαν επίσης εγκωμιαστικά την απόδοση του 28χρονου χαφ ήταν και οι Φεντερίκο Μακέντα , Χουάνκαρ, Ζβόνιμιρ Σάρλια και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.