Header Ads


Βόμβα στο Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλεισμός σoκ για τον ΟΦΗ!

Βόμβα στο Κύπελλο Ελλάδος: Αποκλεισμός σoκ για τον ΟΦΗ!


Νέος αποκλεισμός έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδος - Δείτε πως έμεινε εκτός ο ΟΦΗ

Νέα μεγάλη έκπληξη στο κύπελλο καθώς η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 επί του ΟΦΗ και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Μετά τη χθεσινή (19/10) πρόκριση της Καλαμάτας επί του Παναιτωλικού, ήταν η σειρά της αθηναϊκής ομάδας να αποκλείσει ομάδα Super League και αυτό συνέβη χάρις στο γκολ του Κουϊρουκίδη.




Η Κηφισιά απείλησε μόλις στο 1' με το σουτ του Τετέι να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Στέφενς ενώ ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και απείλησε δις στο δίλεπτο 12-13' με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει τα σουτ των Βούρου-Τοράλ. 

Αντίστοιχα η καλύτερη στιγμή στο υπόλοιπο του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 30' με τον Τετέι να βρίσκει χώρο και να σουτάρει εντός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Στέφενς.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν με στόχο να βρουν ένα γκολ αλλά τελικώς το βρήκε η Κηφισιά στο 64' όταν μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Τετέι και γύρισμα του Νοικοκυράκη, ο Κουϊρουκίδης πλάσαρε από κοντά τον Στέφενς κάνοντας το 1-0.

Κατά το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, το σύνολο του Νίκου Νιόπλια δεν κατάφερε να κάνει φάσεις, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είδαν τον Καλλέργη στο 76' να δέχεται στοπ από την άμυνα των «Ομιλητών» ενώ στο 85' ο φορ της αθηναϊκής ομάδας είδε τον Στέφενς να σταματά την προσπάθειά του.



Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Αντουάν, Νοικοκυράκης, Πέϊος, Παπασάββας, Πρίτσας, Τετέι, Κουϊρουκίδης.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στέφενς, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λάρσον, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.