Header Ads


H μεγάλη δικαίωση Αλμέιδα στο ΑΕΚ-Ιωνικός!

H μεγάλη δικαίωση Αλμέιδα στο ΑΕΚ-Ιωνικός!


Τι έκανε και πως δικαιώθηκε -  Διπλή δικαίωση Αλμέιδα κόντρα σε όλους..

Το... πνίξιμο του αντιπάλου και ποιοι ξεχωρίζουν εκτός του Αραούχο! Ο Αργεντινός προπονητής έχτισε μία εξαιρετική ομάδα και το νέο γήπεδο την απογειώνει. Ποιο είναι το αγωνιστικό πλάνο των Κιτρινόμαυρων, οι... πινελιές του κόουτς και γιατί δεν χρειάζεται τον Φαν Βέερτ.




Οι τελευταίες ημέρες μοιάζουν με παραμύθι για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι την Παρασκευή βίωσαν τη συγκίνηση για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Δευτέρα είδαν την ομάδα του να πραγματοποιεί μία απολαυστική εμφάνιση και να κάνει... ποδαρικό με τεσσάρα στο νέο γήπεδο.

Μετά τον αρχικό προβληματισμό και τα "στραπάτσα" από Βόλο και Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ αρχίζει να "στρώνει". Στο Αγρίνιο πήρε μία πειστική νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και σήμερα διέλυσε τον Ιωνικό, κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκει χημεία, αρχίζει να βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της και αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές, φωνάζοντας σε όλους τους τόνους ότι κανείς δεν πρέπει να την ξεγράψει στη μάχη του τίτλου.



Μεγάλο "όπλο" για τον Αργεντινό τεχνικό είναι η μεσαία γραμμή της ομάδας του, αφού οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι (συν τον Γιόνσον που έλειψε από το ματς με τον Ιωνικό) αφενός "πνίγουν" τον αντίπαλο με συνεχές πρέσινγκ και αφετέρου βοηθούν τα μέγιστα στο παραγωγικό παιχνίδι της ομάδας τους.

Ο Γκατσίνοβιτς είχε την χαρά να σημειώσει με εντυπωσιακό τρόπο το ιστορικό πρώτο γκολ στην OPAP Arena, γεγονός που του έδωσε... φτερά στα πόδια και τον βοήθησε να σκοράρει για δεύτερη φορά στη συνέχεια. Ψυχολογική ανάταση για έναν ποδοσφαιριστή, που έψαχνε διακαώς το γκολ, κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε φέτος αλλά ούτε και την περσινή σεζόν (σ.σ. με τη φανέλα του Παναθηναϊκού). Κινούμενος σε έναν ρόλο μεταξύ οκταριού και αριστερού χαφ ο Γκατσίνοβιτς ήταν απολαυστικός κόντρα στον Ιωνικό και δείχνει να παίρνει τα πάνω του για τα καλά.

Ο έτερος νέος πρωταγωνιστής της Ένωσης ήταν ο Νίκλας Ελίασον, που έβγαλε τις πρώτες του ασίστ με την κιτρινόμαυρη φανέλα (για το 4-0 του Γκατσίνοβιτς). Ο Αλμέιδα επέμενε για την απόκτηση ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σουηδού, η έφεση του οποίου στο "ένας με έναν" και το "γλυκό" αριστερό πόδι δίνουν δίνουν στην Ένωση το στοιχείο του απρόβλεπτου.



Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι ο Αλμέιδα βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει τον Λιβάι Γκαρσία σε σέντερ φορ ολκής! Όταν όλοι "φώναζαν" πως η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε σέντερ φορ (σ.σ γι' αυτό και αποκτήθηκε ο Φαν Βέερτ), ο προπονητής του Δικεφάλου φαίνεται πως... κάτι ήξερε που υπολόγιζε τον Λιβάι για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.