Header Ads


Η εξήγηση για την επιλογή Ραντόνια με Λεβαδειακό!

Η εξήγηση για την επιλογή Ραντόνια με Λεβαδειακό!


Ο Γιώργος Τσακίρης εξήγησε γιατί ο Ματίας Αλμέιδα επιλέγει τον Ραντόνια να καλύψει τις απουσίες Χατζισαφί-Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί γιατί ο Βεντάντ Ραντόνια αναμένεται να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ της ΑΕΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό.




Οι απουσίες Χατζισαφί και Μοχαμάντι δημιουργούν κενό στη θέση του αριστερού μπακ της ΑΕΚ, το οποίο ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται να καλύψει με τον Βεντάντ Ραντόνια. Ο Γιώργος Τσακίρης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιατί ο 21χρονος Βόσνιος έχει προβάδισμα.

«Δεν θέλει να πειράξει ο Αλμέιδα τη φιλοσοφία της ομάδας και το σύστημα που έχει λειτουργήσει τόσο καλά. Αν και δοκίμασε την τριάδα, μάλλον θα την εφαρμόσει μόνο αν δεν του βγαίνει το παιχνίδι με τετράδα. Γι’ αυτό και καταλήγει στον Ραντόνια για να παίξει αριστερό μπακ, αφού μπορεί να ανταποκριθεί σε επίπεδο έντασης, δυνάμεων και τακτικής προσέγγισης. Είναι ένα παιδί που δουλεύει μαζί του από το καλοκαίρι και το υπολογίζει», τόνισε.



Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ, προκειμένου να επαναφέρει τη διαφορά από την κορυφή στο -6, ενώ μίλησε και για τους ελέγχους που θα γίνονται για να μην υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ομάδας στη Λιβαδειά.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.