Header Ads


Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σιντιμπέ!

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Σιντιμπέ!


Τι μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης - Όλα δείχνουν πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ΑΕΚ θα κάνει το ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα!

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για Άμραμπατ-Μάνταλο, που δεν προπονήθηκαν σήμερα, αλλά και Σιντιμπέ, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του!




Στο… φουλ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Ατρόμητου (16/10, 16:00) η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» είχε σήμερα την καθιερωμένη, ανοικτή στους δημοσιογράφους, προπόνησή της, με τον Γιώργο Τσακίρη να μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κάποιες από τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα, που έδειξε ο Αργεντινός τεχνικός στα Σπάτα.

Καταρχήν, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο Άμραμπατ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Μάνταλος, που επίσης απείχε, αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. 

Για αμφότερους, ωστόσο, σημείωσε ότι δεν του προκύπτει πως δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. 



Έκαναν απλά αποφόρτιση, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Αλμέιδα κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Τσακίρης είπε πως σε μία άσκηση τακτικής προσέγγισης, ο Αργεντινός κόουτς χρησιμοποίησε την 11άδα με Άρη, με μόνη διαφορά ότι ξεκίνησε δεξιά τον Σιντιμπέ. 

«Προσωπική εκτίμηση είναι πως το έκανε για να δει τον παίκτη, και όχι για να τον ξεκινήσει με Ατρόμητο. Δεν το αποκλείω, αλλά εκτιμώ ότι με δεδομένο ότι ακολουθεί και ο ΠΑΣ, θα τον βάλει κάποια στιγμή στο παιχνίδι, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του, και θα πάρει όλο το 90λεπτο με τους Ηπειρώτες», υπογράμμισε.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.