Header Ads


Η απίστευτη απάντηση ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ: «Ενδεικτικές οι ημερομηνίες, είχαμε προτείνει αναβολή με Περιστέρι!»

Η απίστευτη απάντηση ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ: «Ενδεικτικές οι ημερομηνίες, είχαμε προτείνει αναβολή με Περιστέρι!»


Αδιανόητη απάντηση από τον ΕΣΑΚΕ στις κατηγορίες της ΑΕΚ για όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα στο Περιστέρι..

Ο ΕΣΑΚΕ απάντησε δύο μέρες μετά την επιθετική ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον ορισμό του αγώνα με το Περιστέρι για τις (22/10) - δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με την Βόννη - αναφέροντας ότι οι ημερομηνίες των αγώνων είναι ενδεικτικές, όπως και ότι είχε προταθεί αναβολή της αναμέτρησης.




Η ΑΕΚ απέδρασε με νίκη από το Περιστέρι (80-84) για την 3η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από την προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων. Μία ημέρα νωρίτερα η "Ένωση" είχε εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του ΕΣΑΚΕ λόγω του ορισμού του αγώνα για Κυριακή (23/10) αντί για Σάββατο (22/10) λόγω του αγώνα της με την Βόννη (26/10) για το Basketball Champions League. Δύο ημέρες μετά από αυτή την ανακοίνωση, ήρθε η απάντηση του ΕΣΑΚΕ.

Η διοργανώτρια αρχή τόνισε ότι οι ημερομηνίες των αγώνων είναι ενδεικτικές, προσθέτοντας ότι ο λόγος που ο αγώνας έγινε Κυριακή (23/10) ήταν επειδή το Σάββατο (22/10) ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Ατρόμητος - Βόλος για την Super League, κάτι που ενδεχομένως να δημιουργούσε προϋποθέσεις για να γίνουν επεισόδια, αφού τα δύο γήπεδα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.



Κλείνοντας, ο ΕΣΑΚΕ πρόσθεσε ότι πρότεινε στην ΑΕΚ την αναβολή του αγώνα και η "Ένωση" απέρριψε την συγκεκριμένη πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Ο ΕΣΑΚΕ προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων και όχι σε απάντηση στην ανακοίνωση της ΑΕΚ διευκρινίζει τα εξής:

1) Το επίσημο πρόγραμμα της αγωνιστικής ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και ταυτόχρονα ενημερώνονται οι ΚΑΕ. Κανένας ορισμός αγωνιστικής δεν υφίσταται εάν δεν ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ. Οι υπόλοιπες ημερομηνίες είναι ενδεικτικές.

2) Ο ΕΣΑΚΕ είναι η κατ’ εξοχήν Λίγκα ανάμεσα στις ευρωπαϊκές που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολύνει τις ομάδες της στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

3) Λόγοι ασφαλείας επιβάλλουν πολλές φορές τις ημερομηνίες ορισμού των αγώνων. Στην περίπτωση του αγώνα Περιστέρι bwin – ΑΕΚ είναι σε όλους μας γνωστό ότι το κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα με το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Ατρομήτου.



Συνεπώς είναι επισφαλές να ορίζονται αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα στα δύο γήπεδα. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα της ΑΕΚ συγκάλεσε την ίδια ημέρα σύσκεψη και μεταξύ άλλων προτάθηκε η λύση της αναβολής του αγώνα κάτι που η ΑΕΚ απέρριψε.

Ο ΕΣΑΚΕ αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τα αιτήματά των ΚΑΕ – Μελών του στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων και δυνατοτήτων που διαθέτει προσπαθώντας πάντα για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.