Header Ads


Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Αθανασίου: «Μεγάλη χαρά να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο!»

Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ο Αθανασίου: «Μεγάλη χαρά να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο!»



Υποκλίθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ και στην «OPAP Arena» ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα!

Τι είπε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ για τη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την ήττα από την ΑΕΚ
Τον ρόλο που έπαιξε στο ματς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και η πίεση του κόσμου, κατέγραψε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα Βασίλης Αθανασίου που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του με 7 επεμβάσεις. 




Ο νεαρός γκολκίπερ είπε στην Cosmote Tv: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τον ρόλο του, δεχτήκαμε πίεση, ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς» και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο σαν της ΑΕΚ. Αλλά δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή με τον Ιωνικό τώρα». 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πορτιέρε:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της “Ένωσης”. Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και σήμερα δώσαμε τα μέγιστα».

Για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ:



«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα μετριάζει τη χαρά. Αν κληθώ να παίξω την Κυριακή με τον Ιωνικό θα προσπαθήσω το καλύτερο, το πώς θα είμαι θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του ΠΑΣ:

«Η ομάδα είναι άτυχη σε πολλές θέσεις. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα τύχης».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό:

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν… τελικός. Πρέπει να δίνεις το 100%! Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Εμείς θα πάμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα ταπεινοί, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.