Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για ΠΑΟΚ!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για ΠΑΟΚ!


Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα - Όλα όσα σκέφτεται ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με το αριστερό άκρο της άμυνας.




Ο Εσχάν Χατζισαφί και ο Μιλάντ Μοχαμάντι προσπαθούν αμφότεροι να προλάβουν το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena, όμως τα δεδομένα δεν είναι υπέρ των δύο Ιρανών της «Ένωσης».

Ο Χατζισαφί έκανε τρέξιμο μέσα στο γήπεδο και στο τέλος έκανε κάποιες ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Μοχαμάντι δεν ακούμπησε καθόλου μπάλα και έκανε μόνο τρέξιμο.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των δύο διεθνών άσων, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή με κάποιον από τους δύο παίκτες.



Ο Αργεντινός τεχνικός, όμως, φαίνεται πως έχει στο μυαλό του τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για το αριστερό άκρο της άμυνας και αυτό φάνηκε και σε μέρος της χθεσινής προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα δούλεψε την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα άκρα και στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Γάλλος άσος και στα δεξιά ο Ρότα.

Αν και απομένουν τρεις μέρες για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, όλα δείχνουν ότι ο Σιντιμπέ είναι το μεγάλο φαβορί για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στο συγκεκριμένο ματς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.