Header Ads


Αλμέιδα: «Δύσκολο ματς με τον Άρη, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί!»

Αλμέιδα: «Δύσκολο ματς με τον Άρη, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί!»


Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης (9/10, 21:15), τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ πρέπει να είναι ποδόσφαιρο κυριαρχίας αφού αυτό ορίζει τις μεγάλες ομάδες.

Με φόρα από την ιστορική εβδομάδα των εγκαινίων της «OPAP Arena» και της εντυπωσιακής εμφάνισης στο παρθενικό της παιχνίδι στο νέο της σπίτι, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Άρη που διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (9/10, 21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».




Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγκινησιακά φορτισμένη εβδομάδα που προηγήθηκε και στο πώς διαχειρίστηκε τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών του, δηλώνοντας πως θέλει να συνεχίσει να βλέπει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που είδε κόντρα στον Ιωνικό, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της NOVA:

Για την έντονη συγκινησιακά εβδομάδα που πέρασε:

«Ήταν ακόμα μια εμπειρία στη ζωή μου. Νιώθω ευγνώμων στη ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο που μου επιτρέπει να ζω τέτοιες στιγμές. Ξέρω, όμως, να διαχωρίζω αυτές τις στιγμές από τη δουλειά που πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα».



Για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών και να τους έχει σε εγρήγορση:

«Μιλήσαμε για δύο-τρεις μέρες με τους ποδοσφαιριστές, κάναμε μια συζήτηση σχετικά με τα εγκαίνια και την εορταστική ατμόσφαιρα που υπήρχε. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να διαχωρίσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα από τις υποχρεώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιος μπορεί να είναι πιο χαλαρός. Αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι το καταφέραμε πολύ καλά»

Για τον βαθμό ικανοποίησής του με την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό:

«Κάποιες στιγμές μου άρεσε πολύ η ομάδα, κάποιες άλλες είδα μερικά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν η κυκλοφορία και τα γκολ μετά από πολλές πάσες είναι αυτό που θέλει να βλέπει στη δημιουργία της ΑΕΚ:

«Αυτό είναι που ψάχνουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στο χορτάρι. Από κει και πέρα, ό,τι βγαίνει στο γήπεδο μπορεί να είναι σε σχέση με αυτά που έχει ζητήσει ο προπονητής. Μερικές φορές βγαίνει, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα κερδίσεις».

Για το επερχόμενο ματς με τον Άρη:



«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Έναν αντίπαλο με ένα ωραίο σύστημα ποδοσφαίρου κι επικίνδυνους παίκτες, δυναμικούς και γρήγορους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα αρκετά ισοδύναμο παιχνίδι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.