Header Ads


Νίκος Χαριτάκης: «Σταθείτε δίπλα στον πρόεδρο και την ομάδα, επιστρέφω στην εξέδρα!»

Νίκος Χαριτάκης: «Σταθείτε δίπλα στον πρόεδρο και την ομάδα, επιστρέφω στην εξέδρα!»


Αποχώρησε από την ΑΕΚ ο επί χρόνια υπεύθυνος συνδέσμων, Νίκος Χαριτάκης - Η ανακοίνωση του

Την αποχώρηση του από τη θέση του υπεύθυνου συνδέσμων της ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαριτάκης.

Στο «αντίο» του, υπογράμμισε πως επιστρέφει στη φυσική του θέση στην… εξέδρα, ενώ ζητά από όλους τη στήριξή τους στον πρόεδρο και την ομάδα, στη νέα εποχή!




Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Φίλοι Ενωσίτες,

Μετά από περίπου 10 χρόνια στη θέση του Υπεύθυνου συνδέσμων – οπαδών της ΑΕΚ, ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη φυσική μου θέση… στην εξέδρα.

Μπαίνοντας στο Νέο μας σπίτι και στη νέα εποχή της ομάδας μας, πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Τα σχέδια και οι οραματισμοί του Προέδρου μας, χρειάζονται έναν άνθρωπο πιο νέο, δραστήριο και με περισσότερες αντοχές που πλέον δεν έχω. Ο νέος SLO της ΑΕΚ μας, θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια μου για να πετύχει στις νέες προκλήσεις που απαιτεί η νέα εποχή.

Θελω να ευχαριστησω απο καρδιας,ολους οσους συνεργαστηκα ολα αυτα τα χρονια μεσα κι εξω απο την ΑΕΚ κι αν καποιους πικρανα να ειναι σιγουροι που δεν εγινε σκοπιμα.

Ευχαριστω πολυ τους συνοπαδους,συνδεσμιτες και φιλους της ομαδας μας για την εμπιστοσυνη που μου εδειξαν και ΔΙΝΩ σε ολους ραντεβου στις κερκιδες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ μας!



Τελος, να ευχαριστησω τον ΑΕΚΑΡΧΗ μας Δημητρη Μελισσανιδη, οχι μονο για την τιμη που μου εκανε να υπηρετησω την ΑΕΚ μου απο τη συγκεκριμενη θεση, αλλα κυριως γιατι ειναι πλεον φανερο σε ολους οτι θα κανει την ΑΕΚΑΡΑ μας μεγαλυτερη και ισχυροτερη απο ποτε!

Κλεινοντας,σαν μεγαλυτερος θελω να δωσω μια φιλικη συμβουλη προς τους νεοτερους: σταθειτε ολοι διπλα στον ΠΡΟΕΔΡΟ και στην ΟΜΑΔΑ μας γιατι τα καλυτερα ειναι μπροστα μας…

Με τιμη
Νικος Χαριτακης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.