Header Ads


Η τιμωρία της ΑΕΚ για το ΑΕΚ-Ιωνικός!

Η τιμωρία της ΑΕΚ για το ΑΕΚ-Ιωνικός!


Μεγάλο πρόστιμο για την ΑΕΚ - Τι αναφέρει η απόφαση της Super League, δεν τιμωρήθηκε μόνο για τα καπνογόνα η Ένωση..

Με πρόστιμο 33.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα καπνογόνα και όχι μόνο που άναψαν οι οπαδοί της στο ιστορικό ματς της OPAP Arena με τον Ιωνικό τη Δευτέρα (3/10).




Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

Επίσης επισημαίνεται στο «β' ημίχρονο παρατηρήθηκε να παρακολουθούν εντός περιμέτρου αγωνιστικού χώρου τον αγώνα όρθιοι φίλαθλοι χωρίς καμία ιδιότητα ή διαπίστευση και συγκεκριμένα : είκοσι (20) περίπου στη μπούκα μεταξύ των θυρών 37 και 39, έξι (6) έμπροσθεν των θυρών 25 και 27 (γωνίες κόρνερ) και επτά (7) έμπροσθεν των θυρών 17 και 19 (γωνίες κόρνερ)».



Ενώ υπογραμμίζεται ότι «περαιτέρω η εγκαλούμενη ισχυρίζεται ότι το άναμμα των πυρσών συνδέεται με εκφράσεις τελετουργικού και απόδοσης τιμών στους φιλάθλους της ομάδας που έφυγαν από την ζωή.

 Ο εν λόγω ισχυρισμός και αληθής υποτιθέμενος δεν αίρει τον τον άδικο χαρακτήρα της παράβασης και πρέπει να της αποδοθεί η προκείμενη πράξη. 

Τέλος, η εγκαλούμενη ισχυρίζεται αναφορικά με την τρίτη αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση, ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο χώρου του γηπέδου ήταν υπάλληλοι της με διακριτικά, τα οποία είχαν εποπτικό ρόλο. 



Ο εν λόγω ισχυρισμός δεν αποδεικνύεται βάσιμος, καθόσον από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν οπαδοί».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.